- Inici>
- MENÚ CASAMENT >
- MENÚ CASAMENT 2
MENÚ CASAMENT 2
Benvinguda amb copa de cava o cocktail Bloody – Mary
Snacks
Cruixent d’olives negres
Pipes caramel·litzades a la mel
Galeta de formatge parmesà amb “paprica”
Patates soufflés amb escames de sal
Aperitius Fonda Montseny
Niu de patata amb salsa picant
Premsat d`anxoves amb pebrots del piquillo i vinagreta d’olives negres
Mil fulles de formatge fresc amb mango
Carpaccio de filet de bou amb rúcula
Bombó de foie amb geleé de Pedro Ximenez
Aperitius Fonda Montseny “Calents”
Farcellets cruixents d`escalivada
Croquetes de pernil ibèric
Bunyols cruixents de bacallà
Calamars de la costa arrebossat a la romana
Broquetes
(Totes les broquetes son fetes a la brasa de carbó davant del client)
Llagostins frescos amb salsa Romesco
Txistorra a la Mel
Botifarra de pagès i ceps
Bufet Temàtic
Pernil ibèric tallat a mà amb coca de Girona amb tomàquet i oli d`oliva
Tou de Til·lers (Catalunya) amb pa d’olives negres
Roncal artesà (Navarra) amb pa de llardó
El Esprimijo - Torta (Extremadura) amb pa de nous
Rissoto de “cabra de mar” Centolla al nostre estil
Els aperitius es finalitzaran amb un cocktail suau de Mojito fet davant del client
Celler
Vins, Begudes, Vermuts, etc...
Primers a escollir
Llagostins de Benicarlo al vapor sense clova amb assortits d`ensiams sobre fons de vinagreta de romesco
Pasta fresca – petits canalons artesans de capò de pagès gratinats al perfum de tòfona fresca
Cors de carxofes súper tendres amb llagostins de Benicarló i gratinades amb la seva salsa
Vieires gallegues rostides sobre parmentier de patata a l’oli de oliva verge amb “rossinyols” bolets
Carpaccio de salmó vermell i morro de bacallà marinat a l`anet amb assortit de germinats i vinagreta d’anxoves de l`Escala
Segons a escollir
Tronc de lluç de palangre rostit sobre fons de patata amb caldo Bullabessa
Filet ibèric a la brasa de carbó amb (fet davant del client) amb mil fulles de patata i botifarra de perol i salsa a la mostassa Pommery
Vedella de Girona rostida a baixa temperatura amb bolets de temporada i espàrrecs verds
Cuixa de pularda desossada i rostida amb poma caramel·litzada i prunes amb salsa al vi ranci
Espatlla de cabrit, rostit al forn i desossada amb petites patates i cebetes
Pre - postra a escollir
Carpaccio de pinya natural macerada a la menta fresca amb sorbet de gerds
Infusió de fruits del bosc amb sorbet de fruita de la passió
Geleè de gin tònic amb sorbet de llimona
Postra a escollir
Textura de xocolata 75% cacau amb gelat de vainilla
Caputxino de vainilla de Tahiti amb sorbet de mango
Pasta de full amb crema catalana i fruita natural
Aigua, cafès/infusions
Celler
Vi blanc a escollir :
Blanc de Blancs – Sumarroca
Viñas del Vero – Somontano
Blanc de Primavera – Rovellats (Penedès)
Vi negre a escollir:
Viñas del Vero – Somontano
Dorium – Ribera del Duero
Pago del Vicario – Tierra de Castilla
Cava:
Rovellats Premier – Brut – Penedès
OPCIÓ PER PROVAR ALTRES VINS CATALANS
CONDICIONS
RESERVES I CONDICIONS DE PAGAMENT
I si voleu, podeu personalitzar el vostre menú. Tenim mes propostes, mes idees i molt d`entusiasme; i també podem escoltar els vostres suggeriments, per tal d`adaptar-nos al que esteu buscant.
RESTAURANT – BAR – APARTHOTEL Plaça Trunas, 1 (17400) Breda – Girona Tel: 972 160 294 Fax: 972 871 746 Email: info@fondamontsenybreda.esWeb: www.fondamontsenybreda.es
|