MENÚ DE CAP DE SETMANA I TAMBÉ PER EMPORTAR

 

MENÚ DE CAP DE SETMANA I TAMBÉ PER EMPORTAR

PRIMERS A ESCOLLIR

Sardina fresca de la costa "boquerons" marinats amb amanida russa

rosbif mitjana de vedella "Can Refeló" rostida amb amanida russa

Assortit d`enciams amb tonyina i formatge fresc

Sopa de peix de roca amb petites torradetes i arròs

Arròs semi caldos mixta "Mar i munyanya" amb sèpia i musclos

Pasta fresca: Canelons rostits de capó i gratinats amb parmesà

Musclos de roca al vapor bullits al moment

SEGONS A ESCOLLIR

Lluç rostit sobre fons de patata  amb salsa suquet

Vedella rostida i guisada amb bolets de temporada

Galta de porc rostida al forn amb salsa mostassa

 Cuixa d`ànec rostit al forn amb patates i prunes

Entrecot de vedella del país "Can Refeló" a la brasa de carbó amb patates fregides

POSTRES  A ESCOLLIR

Amanida de fruites variades del temps

Tarta de nata i trufa "Massini"

Maduixes de lacomarca amb nata muntada

Flam casolà d`ou amb nata muntada

Bunyol farcit de crema catalana amb gelat de vainilla

Gelat de la casa: Cornet de xocolata "alma de xocolata"

             PREU: 22,00€      MIG MENÚ 15,00€           

Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al.lèrgies, els hi agrairíem que ens ho fes saber per tal d´evitar intolerància

RESTAURANT-BAR-APARTHOTEL Plaça trunas, Nº1 (17400) Breda- Girona

Tel: 972 160 294 Mail: Web: www.fondamontsenybreda.es

 

 

 

 

 

 

 

Seitons o boquerons marinats