-
Translation
- Afrikaans
- Albanian
- Amharic
- Arabic
- Armenian
- Azerbaijani
- Basque
- Belarusian
- Bengali
- Bosnian
- Bulgarian
- Cebuano
- Chinese (Simplified)
- Chinese (Traditional)
- Corsican
- Croatian
- Czech
- Danish
- Dutch
- English
- Esperanto
- Estonian
- Finnish
- French
- Frisian
- Galician
- Georgian
- German
- Greek
- Gujarati
- Haitian Creole
- Hausa
- Hawaiian
- Hebrew
- Hindi
- Hmong
- Hungarian
- Icelandic
- Igbo
- Indonesian
- Irish
- Italian
- Japanese
- Javanese
- Kannada
- Kazakh
- Khmer
- Korean
- Kurdish
- Kyrgyz
- Lao
- Latin
- Latvian
- Lithuanian
- Luxembourgish
- Macedonian
- Malagasy
- Malay
- Malayalam
- Maltese
- Maori
- Marathi
- Mongolian
- Myanmar (Burmese)
- Nepali
- Norwegian
- Nyanja (Chichewa)
- Pashto
- Persian
- Polish
- Portuguese
- Punjabi
- Romanian
- Russian
- Samoan
- Scots Gaelic
- Serbian
- Sesotho
- Shona
- Sindhi
- Sinhala
- Slovak
- Slovenian
- Somali
- Spanish
- Sundanese
- Swahili
- Swedish
- Tagalog (Filipino)
- Tajik
- Tamil
- Telugu
- Thai
- Turkish
- Ukrainian
- Urdu
- Uzbek
- Vietnamese
- Welsh
- Xhosa
- Yiddish
- Yoruba
- Zulu
Tel. 972 160 294
- Inici>
- MENÚ DE CAP DE SETMANA I TAMBÉ PER EMPORTAR
MENÚ DE CAP DE SETMANA I TAMBÉ PER EMPORTAR
MENÚ DE CAP DE SETMANA I TAMBÉ PER EMPORTAR
PRIMERS A ESCOLLIR
Boquerons de la costa marinats amb amanida russa i tomàquet raf
Favetes minis amb petits pèsols primaverencs saltejats amb botifarra negra i blanca
Gírgoles a la brasa de carbó amb all i julivert amb botifarra del perol
Arròs caldós a la cassola amb carxofa, sépia i musclos de roca
Rosejat de fideus "Fideuà" amb sépia, musclos i gambeta
Calçots arrebossats i servits nets amb salsa romesco
Pasta freca:Canelons casolans farcits de rostit i gratinats
Musclos de roca al vapor bullits al moment
SEGONS A ESCOLLIR
Llom de Lluç rostit al forn sobre fons de patata amb salsa suquet
Seitons de la costa arrebossats amb trinxat de patata i col de guarnició
Galta de porc Duroc rostida al forn a la mostassa i mussolina de patata
Calamarcets de la costa amb all i julivert i favetes primerenques amb alls tendres (Sup.5,00€)
Fricandó de vedella rostit i guisat amb bolets
Espatlla de conill rostida amb alls tendres i cargols
Cuixa d`ànec rostida al forn al vi ranci amb peites patates i cebetes i poma caramel.litada
Cuixa de conill a la brasa de carbó amb mongetes del ganxet
Peus de porc a labrasa de carbó amb carxofa arrebossada
Entrecot rúbia gallega, 250g, a la brasa de carbó amb patata al forn i pebrots del Padró (Supl.8,00€)
POSTRES A ESCOLLIR
Formatge fresc "Cheesecake" amb fruits vermells
Amanida de fruita del temps natural amb suc de taronja
Pastís de nata i trufa "Massini" amb crema cremada
Recuit de drap "Fonteta" amb mel i nous
Sacher de xocolata 25% de cacau amb gelat de vainilla
Pera rostida amb gelat de coco i xocolata calenta
Crocant de toró i xocolata amb crema anglesa
PREU25,00€
Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al.lèrgies, els hi agrairíem que ens ho fes saber per tal d´evitar intolerància
RESTAURANT-BAR-APARTHOTEL Plaça trunas, Nº1 (17400) Breda- Girona
Tel: 972 160 294 Mail: Web: www.fondamontsenybreda.es