MENÚ DE CAP DE SETMANA I TAMBÉ PER EMPORTAR

 

MENÚ DE CAP DE SETMANA I TAMBÉ PER EMPORTAR

PRIMERS A ESCOLLIR

Boquerons de la costa marinats amb amanida russa i tomàquet raf

Favetes minis amb petits pèsols primaverencs saltejats amb botifarra negra i blanca

Gírgoles a la brasa de carbó amb all i julivert amb botifarra del perol

Arròs caldós a la cassola amb carxofa, sépia i  musclos de roca

Rosejat de fideus "Fideuà" amb sépia, musclos i gambeta

Calçots arrebossats i servits nets amb salsa romesco

Pasta freca:Canelons casolans farcits de rostit i gratinats

Musclos de roca al vapor bullits al moment

SEGONS A ESCOLLIR

Llom de Lluç  rostit al forn sobre fons de patata amb salsa suquet

Seitons de la costa arrebossats amb trinxat de patata i col de guarnició

Galta de porc Duroc rostida al forn a la mostassa i mussolina de patata

Calamarcets de la costa amb all i julivert i favetes primerenques amb alls tendres  (Sup.5,00€)

Fricandó de vedella rostit i guisat amb bolets

Espatlla de conill rostida amb alls tendres i cargols

Cuixa d`ànec rostida al forn al vi ranci amb peites patates i cebetes i poma caramel.litada

Cuixa de conill a la brasa de carbó amb mongetes del ganxet

Peus de porc a labrasa de carbó amb carxofa arrebossada

Entrecot rúbia gallega, 250g, a la brasa de carbó amb patata al forn i pebrots del Padró (Supl.8,00€)

POSTRES  A ESCOLLIR

Formatge fresc "Cheesecake" amb fruits vermells

Amanida de fruita del temps natural amb suc de taronja

Pastís de nata i trufa "Massini" amb crema cremada

Recuit de drap "Fonteta" amb mel i nous

Sacher de xocolata 25% de cacau amb gelat de vainilla

Pera rostida amb gelat de coco i xocolata calenta

Crocant de toró i xocolata amb crema anglesa

             PREU25,00€                  

Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al.lèrgies, els hi agrairíem que ens ho fes saber per tal d´evitar intolerància

RESTAURANT-BAR-APARTHOTEL Plaça trunas, Nº1 (17400) Breda- Girona

Tel: 972 160 294 Mail: Web: www.fondamontsenybreda.es

 

 

 

 

 

 

 

Seitons o boquerons marinats