-
Translation
- Afrikaans
- Albanian
- Amharic
- Arabic
- Armenian
- Azerbaijani
- Basque
- Belarusian
- Bengali
- Bosnian
- Bulgarian
- Cebuano
- Chinese (Simplified)
- Chinese (Traditional)
- Corsican
- Croatian
- Czech
- Danish
- Dutch
- English
- Esperanto
- Estonian
- Finnish
- French
- Frisian
- Galician
- Georgian
- German
- Greek
- Gujarati
- Haitian Creole
- Hausa
- Hawaiian
- Hebrew
- Hindi
- Hmong
- Hungarian
- Icelandic
- Igbo
- Indonesian
- Irish
- Italian
- Japanese
- Javanese
- Kannada
- Kazakh
- Khmer
- Korean
- Kurdish
- Kyrgyz
- Lao
- Latin
- Latvian
- Lithuanian
- Luxembourgish
- Macedonian
- Malagasy
- Malay
- Malayalam
- Maltese
- Maori
- Marathi
- Mongolian
- Myanmar (Burmese)
- Nepali
- Norwegian
- Nyanja (Chichewa)
- Pashto
- Persian
- Polish
- Portuguese
- Punjabi
- Romanian
- Russian
- Samoan
- Scots Gaelic
- Serbian
- Sesotho
- Shona
- Sindhi
- Sinhala
- Slovak
- Slovenian
- Somali
- Spanish
- Sundanese
- Swahili
- Swedish
- Tagalog (Filipino)
- Tajik
- Tamil
- Telugu
- Thai
- Turkish
- Ukrainian
- Urdu
- Uzbek
- Vietnamese
- Welsh
- Xhosa
- Yiddish
- Yoruba
- Zulu
Tel. 972 160 294
CONSULTEU EL NOSTRE MENÚ DIARI I DE CAP DE SETMANA AL FACEBOOK
- Inici>
- MENÚ ESPECIAL DE SANT ESTEVE
MENÚ ESPECIAL DE SANT ESTEVE
APERITIU
Caldo d`escudella amb petites pilotes
Premsat d`anxoves marinades amb pebrot del piquillo
Salmó marinat i semi fumat amb caviar de truita
Calamars de la costa cruixents a la romana
PRIMERS ( a escollir )
Amanida de llagostins servit tébia amb carxofa del Prat i vinagreta de romesco
SEGON PLAT
Petit caneló farcit de capó i gratinat amb salsa de ceps
TERCER PLAT
Llom de rap rostit sobre fons de patata amb salsa suquet
QUART PLAT
Xuletó gallec a la brasa de carbó amb mil fulls de patata
Ó
Espatlla de cabrit al forn a baixa temperatura amb petites patates i cebetes
Ó
Cochinillo "Porquet" rostit cruixent estil a la segoviana amb compota de poma
POSTRE ( a triar )
Neules farcides de crema de vainilla amb el seu sorbet
Carpaccio de pinya macerada amb menta fresca amb el seu sorbet
Tatín de poma servida calenta amb gelat de vainilla
Textura de vainilla i xocolata 25% de cacau
Cheesecake de formatge fresc amb fruits vermells
CELLER
Vi blanc – Primavera Rovellats
Ó
Vi negre – Mo Orígens
Copa de cava amb els postres
Aigua
PREU 50€
RESTAURANT – BAR – APARTHOTEL Plaça Trunas, 1 (17400) Breda – Girona
Tel: 972 160 294 Fax: 972 871 746 Email: info@fondamontsenybreda.es Web: www.fondamontsenybreda.es
Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al·lèrgies, els agrairíem que ens ho fes saber per tal d’evitar intoleràncies.
Informació addicional