MENÚ ESPECIAL DE SANT ESTEVE

APERITIU

Caldo d`escudella amb petites pilotes

Premsat d`anxoves marinades amb pebrot del piquillo

Salmó marinat i semi fumat amb caviar de truita

Calamars de la costa cruixents a la romana

PRIMERS ( a escollir )

Amanida de llagostins servit tébia amb carxofa del Prat i vinagreta de romesco

SEGON PLAT

Petit caneló farcit de capó i gratinat amb salsa de ceps

TERCER PLAT

Llom de rap rostit  sobre fons de patata amb salsa suquet

QUART PLAT

Entrecot de Nebrasca sense ós a la brasa de carbó amb carxofa

                                             Ó

Pollastre: Capó de Nadal de pagés rostit amb fruits secs

                                             Ó

Cochinillo "Porquet" rostit cruixent estil a la segoviana amb compota de poma

                                            Ó

Cua de Bou amb permentier de patata

POSTRE ( a triar )

Neules farcides de torró de Xixona

                                          Ó

Carpaccio de pinya macerada amb menta fresca amb el seu sorbet

                                          Ó

Formatge fresc Cheesecake de recuit amb mel i nous

                                          Ó

Culant de xocolata 75% de cacau amb gelat de vainilla

CELLER

Vi blanc – Primavera Rovellats

                    Ó

Vi negre – Mo Orígens

Aigua

 PREU 50€  

 

RESTAURANT – BAR – APARTHOTEL  Plaça Trunas, 1 (17400) Breda – Girona

Tel: 972 160 294   Fax: 972 871 746   Email: info@fondamontsenybreda.es   Web: www.fondamontsenybreda.es

 

Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al·lèrgies, els agrairíem que ens ho fes saber per tal d’evitar intoleràncies.