MENÚ ESPECIAL DE SANT ESTEVE

APERITIU

Xurrup de meló amb aroma de menta i cruixent de pernil

Delícia de formatge brie amb coulis de melmelada de figues

Croqueta cassolana de carn  de brou i pernil

PRIMERS ( a escollir )

Carpaccio de bacallà marinat amb coulis de tomaquet

Sopa d`escamarlans i peix estil Bullabessa i crostons de pa

Mi cuit d`ànec amb torradetes i melmelades de ceba i taronja

Canelons a la antiga i toc de foie gratinats

SEGON PLAT

Cueta de rap de la costa amb salsasuquet

Roaf-beefe de vedella templat amb salsa de tòfona

Cuixa d`ànec rostit cruixent amb prunes

Medallons de filet de porc ibéric a la brasa de carbó amb carxofes

POSTRE ( a triar )

Tronc tradicional de Nadal

Gelat de torrò d`ametlles

Pastís artesà de formatge i nabius ( arándanos )

CELLER

Vi blanc – Blanc de Blanc - Sumarroca - DO Penedés

                             Ó

Vi negre – Lo Cometa - DO Terra Alta

Copa de cava amb els postres

Aigua

 PREU 43€  

 

RESTAURANT – BAR – APARTHOTEL  Plaça Trunas, 1 (17400) Breda – Girona

Tel: 972 160 294   Fax: 972 871 746   Email: info@fondamontsenybreda.es   Web: www.fondamontsenybreda.es

 

Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al·lèrgies, els agrairíem que ens ho fes saber per tal d’evitar intoleràncies.