MENÚ ESPECIAL DE SANT ESTEVE

APERITIU

Zamburiña gratinada a la gallega

Caldo d`escudella amb petites pilotes

Premsat d’ anxoves marinades amb pebrots del piquillo

Calamars de la costa cruixents a la romana 

PRIMERS ( a escollir )

Amanida de llagostins de Benicarló amb assortit d`enciams i vinagreta de romesco

                                       Ó

Terrina de fetge d`ànec demi cuit amb gelée de figues i reducció de Pedro Ximenez 

SEGON PLAT

Petit caneló farcit de capó i gratinat amb tófona fresca

TERCER PLAT 

Llom de lluç de palangre rostit sense espines sobre fons de patata salsa suquet

QUART PLAT a escollir

Cochinillo "Porquet" rostit  cruixent esil Segovia amb compota de poma

                                        Ó

Espatlla de cabrit al forn a baixa temperatura amb petites patates i cebetes

                                         Ó

Filet de vedella de Girona jove rostit amb carxofa farcida de bolets

                                          Ó

Cuixa d`ànec rostida i cruixent amb compota de poma

POSTRE ( a triar )

Textura de tres xocolates blanca, negre i de llet amb crema anglesa

                                           Ó

Carpaccio de pinya macerada amb menta fresca amb el seu sorbet

                                          Ó

Tatín de poma servida calenta amb gelat de vainilla

                                           Ó

Pastís de formatge fresc "Mató" amb fruits vermells i el seu gelat

CELLER

Vi blanc – Blanc de Blanc - Sumarroca - DO Penedés

                             Ó

Vi negre – Lo Cometa - DO Terra Alta

                          Ó

Cava Rovellats Brut Nature

Aigua, cafès e infusions

 PREU 45€ + IVA 

 

RESTAURANT – BAR – APARTHOTEL  Plaça Trunas, 1 (17400) Breda – Girona

Tel: 972 160 294   Fax: 972 871 746   Email: info@fondamontsenybreda.es   Web: www.fondamontsenybreda.es

 

Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al·lèrgies, els agrairíem que ens ho fes saber per tal d’evitar intoleràncies.