MENÚ ESPECIAL DE SANT ESTEVE

APERITIU

Caldo d`escudella amb petites pilotes

Premsat d’ anxoves marinades amb pebrots del piquillo

Salmó marinat i semi fumat amb caviar de truita

Calamars de la costa cruixents a la romana 

PRIMERS ( a escollir )

Amanida de vieires gallegues rostides amb ceps i vinagreta de romesco

                                       Ó

Terrina de fetge d`ànec demi cuit amb gelée de figues i reducció de Pedro Ximenez 

SEGON PLAT

Petit caneló farcit de capó i gratinat amb escamarlans

TERCER PLAT 

Llom d`escórpores rostit sense espines sobre fons de patata salsa suquet

QUART PLAT a escollir

Cochinillo "Tostón" rostit senser i cruixent amb compota de poma

                                        Ó

Espatlla de cabrit al forn a baixa temperatura amb petites patates i cebetes

                                         Ó

Carré de vedella de Girona jove rostida sencera tallada amb carxofa farcida de bolets

POSTRE ( a triar )

Infusió de fruits vermells del bosc amb el seu sorbet

                                           Ó

Escuma de crema de iogurt natural amb fruita de mango

                                          Ó

Neules farcides de crema de vainilla torró amb sorbet de mandarina

 

CELLER

Vi blanc – Blanc de Primavera - Sumarroca

Vi negre – Suriol del Penedès

Copa de cava amb els postres

Aigua, cafès e infusions

 

PREU 38€ ( IVA ? )

 

RESTAURANT – BAR – APARTHOTEL  Plaça Trunas, 1 (17400) Breda – Girona

Tel: 972 160 294   Fax: 972 871 746   Email: info@fondamontsenybreda.es   Web: www.fondamontsenybreda.es

 

Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al·lèrgies, els agrairíem que ens ho fes saber per tal d’evitar intoleràncies.