MENÚ ESPECIAL DE SANT ESTEVE

APERITIU

Caldo d`escudella amb petites pilotes

Premsat d`anxoves marinades amb pebrot del piquillo

Salmó marinat i semi fumat amb caviar de truita

Calamars de la costa cruixents a la romana

PRIMERS ( a escollir )

Amanida de llagostins servit tébia amb carxofa del Prat i vinagreta de romesco

SEGON PLAT

Petit caneló farcit de capó i gratinat amb salsa de ceps

TERCER PLAT

Llom de rap rostit  sobre fons de patata amb salsa suquet

QUART PLAT

Xuletó gallec a la brasa de carbó amb mil fulls de patata

                                             Ó

Espatlla de cabrit al forn a baixa temperatura amb petites patates i cebetes

                                             Ó

Cochinillo "Porquet" rostit cruixent estil a la segoviana amb compota de poma

POSTRE ( a triar )

Neules farcides de crema de vainilla amb el seu sorbet

Carpaccio de pinya macerada amb menta fresca amb el seu sorbet

Tatín de poma servida calenta amb gelat de vainilla

Textura de vainilla i xocolata 25% de cacau

Cheesecake de formatge fresc amb fruits vermells

CELLER

Vi blanc – Primavera Rovellats

                             Ó

Vi negre – Mo Orígens

Copa de cava amb els postres

Aigua

 PREU 50€  

 

RESTAURANT – BAR – APARTHOTEL  Plaça Trunas, 1 (17400) Breda – Girona

Tel: 972 160 294   Fax: 972 871 746   Email: info@fondamontsenybreda.es   Web: www.fondamontsenybreda.es

 

Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al·lèrgies, els agrairíem que ens ho fes saber per tal d’evitar intoleràncies.