-
Translation
- Afrikaans
- Albanian
- Amharic
- Arabic
- Armenian
- Azerbaijani
- Basque
- Belarusian
- Bengali
- Bosnian
- Bulgarian
- Cebuano
- Chinese (Simplified)
- Chinese (Traditional)
- Corsican
- Croatian
- Czech
- Danish
- Dutch
- English
- Esperanto
- Estonian
- Finnish
- French
- Frisian
- Galician
- Georgian
- German
- Greek
- Gujarati
- Haitian Creole
- Hausa
- Hawaiian
- Hebrew
- Hindi
- Hmong
- Hungarian
- Icelandic
- Igbo
- Indonesian
- Irish
- Italian
- Japanese
- Javanese
- Kannada
- Kazakh
- Khmer
- Korean
- Kurdish
- Kyrgyz
- Lao
- Latin
- Latvian
- Lithuanian
- Luxembourgish
- Macedonian
- Malagasy
- Malay
- Malayalam
- Maltese
- Maori
- Marathi
- Mongolian
- Myanmar (Burmese)
- Nepali
- Norwegian
- Nyanja (Chichewa)
- Pashto
- Persian
- Polish
- Portuguese
- Punjabi
- Romanian
- Russian
- Samoan
- Scots Gaelic
- Serbian
- Sesotho
- Shona
- Sindhi
- Sinhala
- Slovak
- Slovenian
- Somali
- Spanish
- Sundanese
- Swahili
- Swedish
- Tagalog (Filipino)
- Tajik
- Tamil
- Telugu
- Thai
- Turkish
- Ukrainian
- Urdu
- Uzbek
- Vietnamese
- Welsh
- Xhosa
- Yiddish
- Yoruba
- Zulu
Tel. 972 160 294
CONSULTEU EL NOSTRE MENÚ DIARI I DE CAP DE SETMANA AL FACEBOOK
- Inici>
- MENÚ ESPECIAL DE SANT ESTEVE
MENÚ ESPECIAL DE SANT ESTEVE
APERITIU
Caldo d`escudella amb petites pilotes
Premsat d`anxoves marinades amb pebrot del piquillo
Salmó marinat i semi fumat amb caviar de truita
Calamars de la costa cruixents a la romana
PRIMERS ( a escollir )
Amanida de llagostins servit tébia amb carxofa del Prat i vinagreta de romesco
SEGON PLAT
Petit caneló farcit de capó i gratinat amb salsa de ceps
TERCER PLAT
Llom de rap rostit sobre fons de patata amb salsa suquet
QUART PLAT
Entrecot de Nebrasca sense ós a la brasa de carbó amb carxofa
Ó
Pollastre: Capó de Nadal de pagés rostit amb fruits secs
Ó
Cochinillo "Porquet" rostit cruixent estil a la segoviana amb compota de poma
Ó
Cua de Bou amb permentier de patata
POSTRE ( a triar )
Neules farcides de torró de Xixona
Ó
Carpaccio de pinya macerada amb menta fresca amb el seu sorbet
Ó
Formatge fresc Cheesecake de recuit amb mel i nous
Ó
Culant de xocolata 75% de cacau amb gelat de vainilla
CELLER
Vi blanc – Primavera Rovellats
Ó
Vi negre – Mo Orígens
Aigua
PREU 50€
RESTAURANT – BAR – APARTHOTEL Plaça Trunas, 1 (17400) Breda – Girona
Tel: 972 160 294 Fax: 972 871 746 Email: info@fondamontsenybreda.es Web: www.fondamontsenybreda.es
Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al·lèrgies, els agrairíem que ens ho fes saber per tal d’evitar intoleràncies.
Informació addicional