- Inici>
- MENÚ ESPECIAL DE SANT ESTEVE
MENÚ ESPECIAL DE SANT ESTEVE
APERITIU
Caldo d`escudella amb petites pilotes
Premsat d`anxoves marinades amb pebrot del piquillo
Salmó marinat i semi fumat amb caviar de truita
Calamars de la costa cruixents a la romana
PRIMERS ( a escollir )
Amanida de llagostins servit tébia amb carxofa del Prat i vinagreta de romesco
SEGON PLAT
Petit caneló farcit de capó i gratinat amb salsa de ceps
TERCER PLAT
Llom de rap rostit sobre fons de patata amb salsa suquet
QUART PLAT
Entrecot de Nebrasca sense ós a la brasa de carbó amb carxofa
Ó
Pollastre: Capó de Nadal de pagés rostit amb fruits secs
Ó
Cochinillo "Porquet" rostit cruixent estil a la segoviana amb compota de poma
Ó
Cua de Bou amb permentier de patata
POSTRE ( a triar )
Neules farcides de torró de Xixona
Ó
Carpaccio de pinya macerada amb menta fresca amb el seu sorbet
Ó
Formatge fresc Cheesecake de recuit amb mel i nous
Ó
Culant de xocolata 75% de cacau amb gelat de vainilla
CELLER
Vi blanc – Primavera Rovellats
Ó
Vi negre – Mo Orígens
Aigua
PREU 50€
RESTAURANT – BAR – APARTHOTEL Plaça Trunas, 1 (17400) Breda – Girona
Tel: 972 160 294 Fax: 972 871 746 Email: info@fondamontsenybreda.es Web: www.fondamontsenybreda.es
Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al·lèrgies, els agrairíem que ens ho fes saber per tal d’evitar intoleràncies.
Informació addicional