- Inici>
- MENJAR PER EMPORTAR: PER ENCÀRREC
MENJAR PER EMPORTAR: PER ENCÀRREC
ENTRANTS
Pernil Ibèric i Coca torrada amb tomàquet i oli d’Oliva.................................................................12,00€
Terrina de Foie Gras d’Ànec amb figues, Codony i torrades calentes de Pa de Brioix................15,00€
Croquetes de Pollastre i pernil Ibèric.............................................................................................9,50€
Calamars frescos a la Romana....................................................................................................14,00€
Bunyols cruixents de bacallà.........................................................................................................10,00€
Pop de la costa a la brasa de carbó amb permentier de patata...................................................12,50€
Sopa de peix de roca amb entrebancs, petites torrades i arròs blanc.............................................10,00€.
Albergínia farcida de bolets i botifarra del perol i gratinada amb la seva salsa...........................10,50€
Canelons de capó rostit al nostre estil...............................................................................................9,00€
Canelons d`espinacs i verduretes i gratinats amb formatge parmesà...............................................7,50€.
Pasta fresca: Lasanya farcida de bolets de temporada i gratinada...................................................10,50€
PEIX
Cueta de rap fresc de la costa rostit sobre fons de patata i salsasuquet........................................24,00€
Tronc de Lluç de Palangre rostit al forn amb cloïsses i gambes......................................................22,50€
Sépia de la costa ambmandonguilles..............................................................................................12,00€
“Sarsuela” (gamba, llagostí, escamarlà, lluç, llobarro, musclos, calamars,cloïsses)........................45,00€
Calamars de la costa farcits i guisats amb arròs blanc de guarnició.................................................14,00€
Llagostíns de Benicarló a la planxa (300grms)...................................................................................25,00€
Escamarlans grans oberts per la meitat a la planxa (350grms)..........................................................35,00€
CARN
Cap o pota de vedella a l’estil Fonda Montseny............................................................................... 12,00€
Ànec rostit i cruixent amb petites cebetes i patates (1/2 ànec per persona)....................................15,50€
Cua de bou rostida i desossada amb bolets, i mussolina de patat..................................................14,00€
Pollastre de pagès rostit al forn amb llagostins de Benicarló i arròs blanc......................................12,00€
Vedella "llata" rostida i guisada amb bolets de temporada............................................................ 10,00€
Capó de Nadal rostit amb poma panses, pinyons i prunes............................................................12,00€
Filet de vedella a la brasa de carbó amb salsa de bolets al costat .................................................19,50€
PER ENCÀRREC
Porquet rostit cruixent amb compota de poma .....................................................................................35,00€
Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al·lèrgies, els agrairíem que ens ho fes saber per tal d’evitar intoleràncies.
RESTAURANT – BAR – APARTHOTEL Plaça Trunas, 1 (17400) Breda – Girona
Tel: 972 160 294 Fax: 972 871 746 Email: info@fondamontsenybreda.es