-
Translation
- Afrikaans
- Albanian
- Amharic
- Arabic
- Armenian
- Azerbaijani
- Basque
- Belarusian
- Bengali
- Bosnian
- Bulgarian
- Cebuano
- Chinese (Simplified)
- Chinese (Traditional)
- Corsican
- Croatian
- Czech
- Danish
- Dutch
- English
- Esperanto
- Estonian
- Finnish
- French
- Frisian
- Galician
- Georgian
- German
- Greek
- Gujarati
- Haitian Creole
- Hausa
- Hawaiian
- Hebrew
- Hindi
- Hmong
- Hungarian
- Icelandic
- Igbo
- Indonesian
- Irish
- Italian
- Japanese
- Javanese
- Kannada
- Kazakh
- Khmer
- Korean
- Kurdish
- Kyrgyz
- Lao
- Latin
- Latvian
- Lithuanian
- Luxembourgish
- Macedonian
- Malagasy
- Malay
- Malayalam
- Maltese
- Maori
- Marathi
- Mongolian
- Myanmar (Burmese)
- Nepali
- Norwegian
- Nyanja (Chichewa)
- Pashto
- Persian
- Polish
- Portuguese
- Punjabi
- Romanian
- Russian
- Samoan
- Scots Gaelic
- Serbian
- Sesotho
- Shona
- Sindhi
- Sinhala
- Slovak
- Slovenian
- Somali
- Spanish
- Sundanese
- Swahili
- Swedish
- Tagalog (Filipino)
- Tajik
- Tamil
- Telugu
- Thai
- Turkish
- Ukrainian
- Urdu
- Uzbek
- Vietnamese
- Welsh
- Xhosa
- Yiddish
- Yoruba
- Zulu
Tel. 972 160 294
CONSULTEU EL NOSTRE MENÚ DIARI I DE CAP DE SETMANA AL FACEBOOK
- Inici>
- MENÚ CASAMENT >
- MENÚ CASAMENT 3
MENÚ CASAMENT 3
Aperitius Fonda Montseny “Freds”
Sopa de Tomàquet al perfum d’Alfàbrega fresca amb Gambeta de Palamós
Pernil Ibèric i Coca torrada amb Tomàquet i Oli d’Oliva
Carpaccio de Filet de Bou amb Formatge Parmesà
Torrada de Pa de Brioix amb Terrina de Foie Gras d’Ànec i Codony
Tonyina fresca macerada amb Soja
Escupinyes amb Geleè de Llima i Tomàquet
Prensat de Anxoves fresques marinades amb Pebrots del Piquillo
Salmó fresc marinat i semifumat a l’anet amb Mostassa Pommery
Aperitius Fonda Montseny “Calents”
Torrada de Sobrassada amb Ou ferrat de Guatlla
Niu de Patata farcit de Brandada de Bacallà
Calamars frescos a la Romana amb Romesco i Maionesa
Bunyols cruixents de Bacallà
Croquetes de Pernil Ibèric i Pollastre
Els Arrossos
Risotto de Bolets de temporada amb Formatge Parmesà
Rossejat de Fideus a l’estil Fonda Montseny
Broquetas de
Pop a la “Gallega” amb Patata confitada
Llagostins frescos amb salsa Romesco
Mandonguilles amb Sípia
Txistorra amb Mel
Bolets de temporada i Botifarra de pagès
Cuixa de Guatlla confitada i rostida
(Totes les broquetes son fetes a la brasa de carbó davant del client)
Bufet de formatges
San Simón - Tetilla (Galícia)
Tou de Til·lers (Catalunya)
Roncal artesà (Navarra)
El Esprimijo - Torta (Extremadura)
Gorgonzola Blau (Itàlia)
Celler
Vins, Begudes, Vermuts, etc...
Opció apart:
Bufet de pernil ibèric tallat a mà acompanyat de xapata
amb tomàquet i oli d`oliva
Bufet de sushis:
- Maki de salmó
- Maki de tonyina
- Nigiri de salmó
- Nigiri de gamba
- Nigiri de verdures
Bufet de vins de les caves Vallformosa
Mojitos, Caipirinyas i Gin Tònic
PODEM FER EL VOSTRE MENÚ PERSONALITZAT!
Menú Nº 1
Aperitius Fonda Montseny
***
Tronc de lluç rostit al forn sobre fons de patata i salsa de “centolla”
***
Filet de vedella rostit amb salsa de vi d’Oporto amb farcellets de verdures (albergínia, carbassó, endívia)
***
Sorbet de mandarina amb fruits vermells
***
Pastís de noces de xocolata (selva negra)
***
Aigua, cafès, licors i “minardices”
Celler
Vins i Caves Catalans (a escollir el dia de la prova)
Menú Nº 2
Aperitius Fonda Montseny
***
Lasanya de bolets amb fetge d’ànec i gratinada al perfum d’ alfàbrega fresca
***
Pollastre de pagès rostit i guisat amb llagostins i guarnició de dos arrossos
***
Carpaccio de pinya natural amb fruits vermells
***
Pastís de noces de xocolata amb gelat de crema de whisky
***
Aigua,cafès, licors i “minardices”
Celler
Vins i Caves Catalans (a escollir el dia de la prova)
Menú Nº 3
Aperitius Fonda Montseny
***
Tronc de lluç rostit amb petites verdures i salsa de “ centolla”
***
Melós de vedella rostit, flamejat amb Ratafia, cebetes glacejades i mil fulls de patata i botifarra del perol
***
Caputxino de Rom amb sopa freda de llima i granissat de menta
***
Pastis de noces (pastel tropical: mousse de coco, mango i pinya amb fruita de la passió, albercoc i coco)
***
Aigua, cafès, licors i entreteniments
Celler
Vins i Caves Catalans (a escollir el dia de la prova)
MENÚ 4
Aperitius Fonda Montseny
***
Petits canelons de centolla i llamàntol gratinats amb la seva pròpia salsa
***
Filet ibèric rostit en el seu propi suc amb poma caramel·litzada al Calvados
***
Infusió de fruits vermells amb sorbet de meló Cantalú
***
Pastís de noces:
Mouse de vainilla amb tofe, fruits vermells i gelat de pistatxos
***
Aigua, cafès, licors i entreteniments
Celler
Vins i Caves Catalans (a escollir el dia de la prova)
Menú Nº 5
Aperitius Fonda Montseny
***
Lasanya farcida de marisc (pasta fresca) i gratinada amb la seva pròpia salsa
***
Espatlla de cabrit rostida i desossada amb petites patates i cebetes (una espatlla per persona)
***
Petit got “xupito” de maduixetes macerades amb gelat de vinagre de Mòdena
***
Pastís de full amb crema i fruites de temporada
***
Aigua, cafès, licors i “minardices”
Celler
Vins i Caves Catalans (a escollir el dia de la prova)
Menú Nº 6
Aperitius Fonda Montseny
***
Bull blanc farcit de fetge d’ànec amb codony al oli de tòfones i petites torrades
***
Cueta de rap rostida al forn amb llagostí (peça gran) sobre fons de patata amb salsa suquet
***
Cremós d`arròs de llet amb fruita confitada i gelat de canyella
***
Pastís de mousse de vainilla i gelat de xocolata
***
Aigua, cafès, licors i “minardices”
Celler
Vins i Caves Catalans (a escollir el dia de la prova)
Menú Nº 7
Aperitius Fonda Montseny
***
Llagostins de Benicarló servits freds i sense clova amb assortit d’enciams sobre fons de vinagreta de romesco
***
Filet de vedella metjat i rostit al forn a la mostassa en grà amb cor de carxofa farcit de bolets
***
Carpaccio de pinya natural amb fruits vermells
***
Pastís de noces:
Cremós de vainilla i mango amb sorbet de mandarina
***
Aigua, cafès, licors i “minardices”
Celler
Vins i Caves Catalans (a escollir el dia de la prova)
Menú Nº 8
Aperitius Fonda Montseny
***
Vieires rostides amb carxofes cruixents, oli de tòfona i vinagre de Mòdena
***
Llom de rap rostit sobre fons de salsa de marisc
***
Mitjana de vedella rostida sencera i escalopada amb salsa de bolets i mussolina de patata i espinacs
***
Crema lleugera de llimona amb sorbet de fruits vermells
***
Pastís de noces “ coulant ” de xocolata amb gelat de coco
***
Aigua, cafès, licors i “minardices”
Celler
Vins i Caves Catalans (a escollir el dia de la prova)
Menú Nº 9
Aperitius Fonda Montseny
***
Llobregant o llagosta (peça sencera) rostida i servida sense clova a la “Cardinale” i arròs blanc
***
Filet de vedella metjat i rostit amb salsa de bolets i mil fulls de patata i botifarra del perol
***
Sopa de fruits vermells amb gelat de iogurt grec
***
Pastis de noces:
Pastís de Xixona amb gelat de vainilla
***
Aigua, cafès, licors i “minardices”
Celler
Vins i Caves Catalans (a escollir el dia de la prova)
Menú Nº 10
Aperitius Fonda Montseny
***
Llobregant al vapor servit sense clova amb assortit d’enciams amb la seva pròpia vinagreta
***
Costellam de xai de llet rostit al forn amb mil fulls de patata i botifarra del perol amb salsa d’olives negres
***
Sopa freda de fruits vermells i sorbet de iogurt
***
Pastís de noces:
Textura de xocolata blanc amb centre cremós de llimona i sorbet de mango
***
Aigua, cafès, licors i “minardices”
Celler
Vins i Caves Catalans (a escollir el dia de la prova)
Menú Nº 11
Aperitius Fonda Montseny
***
Mil fulls d’espàrrecs verds, tòfona i fetge d’ànec amb salsa de perigeaux
***
Llom de llobarro salvatge rostit al forn sobre fons de patata i salsa de “centolla”
***
Geleé de gin tònic amb sorbet de llimona
***
Pastis de noces de torró de Xixona amb gelat de vainilla (lleuger)
***
Aigua, cafès, licors i “minardices”
Celler
Vins i Caves Catalans (a escollir el dia de la prova)
Menú Nº 12
Aperitius Fonda Montseny
***
Carpaccio de ceps de temporada amb oli de nous i petits enciams
***
Llobarro de la costa (peça gran) rostit sobre fons de patata amb escopinyes gallegues
***
Filet de vedella metjat i rostit amb salsa de fetge d’ànec i dos arrossos
***
Sorbet de pinya i fruits vermells
***
Pastís de noces:
Pastís de nata i maduixetes
***
Aigua, cafès, licors i “minardices”
Celler
Vins i Caves Catalans (a escollir el dia de la prova)
Menú Nº 13
Aperitius Fonda Montseny
***
Graellada de peix
½ llagosta
Llobarro
Rap
Llagostí
***
Filet de vedella amb salsa de fetge d’ànec
***
Sopa freda de fruites del bosc amb sorbet de llimona
***
Pastís coulant de xocolata amb gelat de coco
***
Aigua, cafès, licors i “minardices”
Celler
Vins i Caves Catalans (a escollir el dia de la prova)
Menú Nº 14
Menú platets
Carpaccio de pop i oli de festucs
Buquet d’enciams amb un caneló de centolla
Llagostí amb vinagreta de romesco
Bull blanc farcit de fetge d’ànec amb torradetes
Garota de Cadaqués gratinada
Veloute de fonoll amb musclos de roca
Flor de carbassó farcida de brandada de bacallà
Risotto
Múrgules a la crema de tòfona
Vieira rostida amb cor de carxofa cruixent
Llom de bacallà rostit al pil-pil
Llom de llobarro rostit amb bolets de temporada
Filet a la brasa de carbó amb patates soufflés
Fetge d’ànec amb poma i vinagre de gerds
Carpaccio de pinya amb fruits vermells
Pastis de noces (bunyols de full farcits de crema amb el seu gelat de vainilla)
Celler
Vins i Caves Catalans (a escollir el dia de la prova)
Aigua, Cafès, infusions
CONDICIONS
RESERVES I CONDICIONS DE PAGAMENT
Agraint la confiança dipositada en nosaltres i esperant que la nostra oferta sigui del seu gust, quedem a la seva disposició per a qualsevol aclariment.
I si voleu, podeu personalitzar el vostre menú. Tenim mes propostes, mes idees i molt d`entusiasme; i també podem escoltar els vostres suggeriments, per tal d`adaptar-nos al que esteu buscant.
Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al•al·lèrgies, els agrairíem que ens ho fes saber per tal d’evitar intoleràncies.
RESTAURANT – BAR – APARTHOTEL Plaça Trunas, 1 (17400) Breda – Girona Tel: 972 160 294 Fax: 972 871 746 Email: info@fondamontsenybreda.esWeb: www.fondamontsenybreda.es
|
Informació addicional