MENÚ DE NADAL

APERITIUS

Ous de guatlla amb sobrassada

Salmó marinat i semi fumat amb caviar de truita

Tasseta d`escudella amb petites pilotes

Premsat d`anxova marinat amb pebrot del piquillo

1ER PLAT

Vieires gallegues amb fil d`enciams i vinagreta de romesco

2º PLAT                          

Llobarro salvatge rostit sobre fons de patata amb salsa marinera

3º PLAT

Pollastre de pagés rostit i guisat amb gambe de Palamós

                                             Ó

Filet de vedella de Girona rostit amb carxofa farcida de bolets

                                             Ó

Cochinillo "Porquet" rostit cruixent estil a la segoviana amb compota de poma

POSTRES

Textura de vainilla i xocolata 25% de cacau

                              Ó

Carpaccio de pinya macerada amb menta fresca amb el seu sorbet

                              Ó

Tatín de poma servida calenta amb gelat de vainilla

CELLER

Vi blanc- Primavera Rovellats

Vi negre- Mo Orígens

Copa de cava amb els postres

Aigua

PREU:    50,00€