- Inici>
- MENÚ DE NADAL
MENÚ DE NADAL
APERITIUS
Canapé de foie amb pa de Brioix i codony
Salmó marinat i semi fumat amb caviar de truita
Tasseta d`escudella amb petites pilotes
Premsat d`anxova marinat amb pebrot del piquillo
1ER PLAT
Vieires gallegues rostides amb crema de carbassa
2º PLAT
Cueta de rap rostida sobre fons de patata i ceps
3º PLAT
Pollastre; Capó de Nadal de pagés rostit i guisat amb fruits secs
Ó
Entrecot de Nebrasca a la brasa de carbó amb carxofa farcida de ceps
Ó
Cochinillo "Porquet" rostit cruixent estil a la segoviana amb compota de poma
POSTRES
Neula farcida de torró de Xixona
Ó
formatge fresc cheesecake de recuit i mel i nous
Ó
Colant de xocolata 75% de cacau amb gelat de vainilla
CELLER
Vi blanc- Blancs de Blancs - DO Empordà
Vi negre- Libano - DO Rioja
Aigua
PREU: 55,00€