MENÚ DE NADAL

APERITIUS

Canapé de foie amb pa de Brioix i codony

Salmó marinat i semi fumat amb caviar de truita

Tasseta d`escudella amb petites pilotes

Premsat d`anxova marinat amb pebrot del piquillo

1ER PLAT

Vieires gallegues rostides amb crema de carbassa

2º PLAT                          

Cueta de rap rostida sobre fons de patata i ceps

3º PLAT

Pollastre; Capó de Nadal de pagés rostit i guisat amb fruits secs

                                             Ó

Entrecot de Nebrasca a la brasa de carbó amb carxofa farcida de ceps

                                             Ó

Cochinillo "Porquet" rostit cruixent estil a la segoviana amb compota de poma

POSTRES

Neula farcida de torró de Xixona

                              Ó

formatge fresc cheesecake de recuit i mel i nous

                              Ó

Colant de xocolata 75% de cacau amb gelat de vainilla

CELLER

Vi blanc- Blancs de Blancs - DO Empordà

Vi negre- Libano - DO Rioja

Aigua

PREU:    55,00€