MENÚ DE NADAL

APERITIUS

Xurrup de meló amb aroma de menta i cruixent de pernil

Delícia de formatge brie amb coulis de melmelada de figues

Croqueta cassolana de carn de brou i pernil

1ER PLAT

Carpaccio de bacallà marinat amb coulis de tomàquet

Sopa d`escamarlans i peix estil Bullabessa amb crostons de pa

Mi cuit d`ànec amb torradetes i melmelades de ceba i taronja

Canelons a la antigaamb toc de foie gratinats

2º PLAT                          

Cueta de rap de la costa amb salsa suquet

Roaf-beefe de vedella templat amb salsa de tòfona

Cuixa d`ànec rostit cruixent amb prunes

Medallons de filet de porc ibéric a la brasa de carbó amb carxofes

POSTRES

Tronc tradicional nadalenc

Gelat de torrò d`ametlles

Pastís artesà de formatge i nabius ( arándanos )

CELLER

Vi blanc- per determinar

Vi negre- per determinar

Copa de cava amb els postres

Aigua

PREU:    43,00€