XEF JOSEP MUNIESA

SOBRE EL XEF MUNIESA

Josep Muniesa Alsina, s’ha format en els millors restaurants d’Espanya i Europa.

En espanya va estar treballat en el restaurant:

“Akelarre” de sant Sebastià

País basc amb Pedro Subijana i Juan Mari Arzak

En el restaurant “Orotava”,  hotel “Riz”  i en el “Dorado pètit” de Barcelona

Per Europa:

A frança en el restaurant chef “Pic de Balançe”

“Troisgros a Roane” ,”La pyramide de Vienne”, “Pierre Orsi a Lion”, en el restaurant  “Leman a SuÏsa” finalment a “Bruneau” en Bèlgica

 

Llavors durant el 1986 desprès d’una gran i llarga tragectòria per Europa tornà a Barcelona en el restaurant “Via veneto” com a cap de cuina, va aprofitar tota la seva experiència fins a convertir-se avui dia en un gran Xef.

 

Passant els anys  va començar a fer “catering” o banquets; en el “Palau de Pedrtalves” de Barcelona on va estar a càrrec d'elaborar un banquet per els reis d’Espanya, la reina de Noruega i els prínceps del japò. Llavors van estar quinze dies a Dinamarca fent cuina catalana en un vaixell on van assistir els reis de Dinamarca i se’ls hi va preparar el sopar.

També cal destacar que està a Estrasburg en el palau de les Nacions Unides on  va fer un banquet per la generalitat.

Finals de 1986 va estar quinze dies a Singapur en l’hotel "Hilton" per preparar l’homenatge d’en Dalì fent cuina catalana.

 

En el 2005 , el chef decideix restaurar i  ha inaugurar l’antiga Fonda Montseny de Breda on actualment del qual actualment es el propietàri.

 

FONDA MONTSENY BREDA

En aquest restaurant es poden trobar: menùs diaris, menùs festius, menú per particulars,  menús per empreses, menús familiars, menús especials, cartes i menús personalitzats. També fa col·laboracions de catèrings, preparació dels menús de casaments i events particulars, i tota mena de celabracions,

Breda es un petit poble amb unes grans receptes del gran xef sens dubte. Emplaçat en un dels edificis més antics de Breda, el seu xef, el natiu Josep Muniesa, té al seu càrrec el transformar el que pot ser un menjar normal en una experiència culinària digna d'homenatge.