PLATS PER EMPORTAR PER SETMANA SANTA DEL 4 D`ABRIL FINS 13 D`ABRIL INCLÓS

 

PLATS PER EMPORTAR PER SETMANA SANTA  DEL 4 D`ABRIL FINS AL 13 INCLÓS

ENTRANS A ESCOLLIR

Tartar de salmó fresc marinat amb guacamole i torradetes de blat de moro......................8,00€

Verdures a la brasa de carbó amb salsa romesco..............................................................8,00€

Sopa de peix de roca amb entrebancs i arròs blanc i crostons de pa................................12,00€

Bunyols cruixents de bacallà...............................................................................................8,00€

Calamars de la costa a la romana......................................................................................10,00€

Croquetes de pernil ibéric...................................................................................................7,00€

Canalons farcits de capó rostits i gratinats.........................................................................6,00€

Canalons farcits d`espinac, pinyons, pansesi gratinats......................................................6,00€

PEIX A ESCOLLIR

Sépia de la costa amb carxofes i pésols............................................................................10,00€

Paella mixta a la marinera..................................................................................................10,00€

Tronc de lluç de palangre rostit sobre fons de patata.........................................................12,00€

Cueta de rap de la costa a la marinera amb cloïses...........................................................15,00€

Morro de bacallà amb samfaina..........................................................................................13,00€

Calamarcets de la costa farcits amb arròs blanc de guarnició............................................12,00€

Pop a la brasa de carbó amb permentier de patata............................................................12,00€

CARN A ESCOLLIR

Cuixa d`ànec rostida amb prunes i poma al forn.................................................................10,00€

Mar i Montanya: Pollastre rostit amb llagostins...................................................................12,00€

Pollastre gros rostit a l`last sense........................................................................................12,00€

Vedella rostida i guisada amb bolets de temporada.............................................................10,00€

Cap i pota de vedella al estil Fonda Montseny.....................................................................10,00€

Entrecot de vedella a la brasa de carbó al pebre verd amb carxofa farcida.........................15,00€ 

ES PREGA FER ELS ENCÀRRECS 2 DIES ABANSDE SETMANA SANTA               

Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al.lèrgies, els hi agrairíem que ens ho fes saber per tal d´evitar intolerància

RESTAURANT-BAR-APARTHOTEL Plaça trunas, Nº1 (17400) Breda- Girona

Tel: 972 160 294 Mail: Web: www.fondamontsenybreda.es

 

 

 

 

 

 

 

Seitons o boquerons marinats