MENÚ NADAL I PETITA CARTA DE NADAL

MENÚ DE NADAL

APERITIUS

Salmó fresc marinat i semi fumat amb caviar de truita

Prensat d`anxova marinada amb pebrots del piquillo

Caldo de sopa de peix de roca amb crostons de pa

Torradeta de terrina de foie amb torró de Xixona i gelée de llima

1ER PLAT

Vieires gallegues rostides amb assortit d`enciams i vinagreta de romesco

2ON PLAT

Petit canló de pollastre de pagès rostit amb escamarlans

3ER PLAT

Cueta de rap de la costa rostida sobre fons de patata salsa de suquet

QUART PLAT

Capó farcit i rostit al vi ranci estil Fonda Montseny

                          Ó

Mitjana de vedella de Girona desossada, rostida i tallada amb salsa de vi de oporto i carxofa farcida de bolets

 

POSTRES

Infusió de fruits vermells del bosc amb sorbet de mango

Pastís de mousse de torró amb sorbet de mandarina

 

Textura de xocolata 75% de cacau amb gelat de vainilla

Tatín de poma servida calenta amb gelat de vainilla

CELLER

Vi Blanc- per determinar

Vi Negre- per determinar

Cava- per determinar

Aigua, cafès i infusions

PREU:    38,00€

PETITA CARTA DE NADAL

PRIMERS A ESCOLLIR

Ostres vives 1/2 dotzena (Supl. 8,00€)

Terrina de foie d`ànec amb compota de figues i pa de Brioix calent

Caldo d`escudella de galets i petites pilotes

Llagostins de la costa a la planxa i salsa romesco (250grms/per.)

Garoines de Cadaquès gratinada amb la seva pròpia salsa 

Sopa de peix de roca amb entrebancs i arròs blanc

Canelons farcits de capó estil Fonda Montseny

Còctel demarisc al nostre estil

Arròs caldos amb llagostins al nostre estil

SEGONS A ESCOLLIR

Cueta de rap de la costa rostida sobre fons de patata estil "Santurce"

Tronc de lluç de palangre rostit amb gamba de Palamós salsa centolla

Capó de pagès de Nadal rostit al vi ranci amb fruits secs

Filet de vedella de Girona  tallat amb carxofa farcida 

Filet de vedella a la brasa de carbó amb carxofa farcida de bolets

Costelletes de cabrit a la brasa de carbó i amb patates fregides

Gambes de Palamós groses de la costa ( 350grms/per.) a la planxa amb salsa romesco (Supl.8,00€)

Cochinillo Tostón rostit al forn amb compota de poma

Perdiu rostida sencera i desossada amb farcellets de col i castanyes

POSTRES

Textura de xocolata 25% de cacau amb gelat de coco

Crema de formatge fresc "Mató" amb mel i nous amb sorbet de fruitsd de la pasió

Tatin de poma calenta amb gelat de vainilla

 Infusuó de fruits vermells amb el seu sorbet

PREU:    40,00€

MENÚ SANT ESTEVE

APERITIUS

Salmó fresc marinat al eneldo amb caviar de truita

Garoines de mar gratinades amb la seva pròpia salsa

Prensat d`anxoves marinades amb pebrot del piquillo

Croquetes de pernil ibèric

PRIMERS A ESCOLLIR

Sopa de peix de roca amb entrebancs, arròs blanc i petites torradetes

Bull blanc farcit de fetge d`ànec amb compota de figues i torrada de pa Brioix i codony

Vieires gallegues rostides amb espàrrecs verds i vinagreta de romesco

Llagostins servits ja nets amb sortit d`enciam i fruits secs

Petits canelons farcits de capó al perfum de tòfona fresca

SEGONS A ESCOLLIR

Cueta de rap de la costa rostida sobre fons de patata estil "santurce"

Llom de lluç de la costa rosatit sobre fons de patata i caldo bullabessa

"Chuletón" llom de vedella de Girona rostida sencera desossada i tallada amb carxofa farcida de bolets

"Ànec Canetó" 1/2 per persona rostit al vi ranci i desossat amb petites patates i cebetes

Pressa ibèrica a la brasa de carbó amb compota de poma

POSTRES A ESCOLLIR

Carpaccio de pinya amb fruits del bosc macerada amb menta fresca i el seu sorbet

Crema de formatge fresc "Mató" amb mel i nous

"Sacher" de xocolata amb melmelada de taronja i gelat de vainilla

Neules farcides de crema de vainilla amb gelat de xocolata

CELLER

Vi Blanc- Torre del Veguer

Vi Negre- Suriol del Penedès Cava- Rovellats

Aigua, cafès i infusions

PREU:    38,00€