MENÚ NADAL I PETITA CARTA DE NADAL

MENÚ DE NADAL

APERITIUS

Ous de guatlla amb sobrassada

Crema d`eriçó amb crema i gratinat

Salmó fresc marinat i semi fumat amb caviar de truita

Prensat d`anxova marinada amb pebrots del piquillo

1ER PLAT

Tasseta d`escudella amb petites pilotes i galets

2ON PLAT

Vieires gallegues rostides amb fil d`enciams i vinagreta de romesco

3ER PLAT

Cueta de rap de la costa rostida sobre fons de patata amb salsa marinera

QUART PLAT

Capó farcit i rostit al vi ranci estil Fonda Montseny

                          Ó

Filet de vedella de Girona rostit  amb  carxofa farcida de bolets

                           Ó

Cochinillo "Porquet" rostit cruixent estil a la segoviana amb compota de poma

POSTRES

Infusió de fruits vermells del bosc amb sorbet de mango

                               Ó

Textura de tres xocolates, blanca, negre i de llet amb crema anglesa

                              Ó

Tatín de poma servida calenta amb gelat de vainilla

CELLER

Vi Blanc- Blanc de Blanc - Sumarroca - DO Penedés

                                Ó

Vi Negre- Lo Cometa - DO Terra Alta

                                Ó

Cava- Rovellats Brut Nature

Aigua, cafès i infusions

PREU:    45,00€ + IVA

PETITA CARTA DE NADAL

PRIMERS A ESCOLLIR

Amanida de llamàntol sense clova amb assortit d`enciam i vinagreta de romesco

Ostres vives 1/2 dotzena (Supl. 8,00€)

Terrina de foie d`ànec amb compota de figues i pa de Brioix calent

Caldo d`escudella de galets i carn d`olla

Llagostins de la costa a la planxa i salsa romesco (250grms/per.)

Garoines de Cadaquès gratinada amb la seva pròpia salsa 

Canelons farcits de capó estil Fonda Montseny

Arròs caldos amb llagostins al nostre estil

SEGONS A ESCOLLIR

Cueta de rap de la costa rostida sobre fons de patata amb salsa marinera

Tronc de lluç de palangre rostit amb gamba de Palamós salsa centolla

Carn d`olla: pilota, vedella, orella, morro, cansalada, peu de porc, botifarra blanca i negre, gallina

                                      cigrons, col, patata, pastanaga, nap, api i all porro

Capó de pagès de Nadal rostit al vi ranci amb fruits secs

Filet de vedella a la brasa de carbó amb carxofa farcida de bolets

Costelletes de cabrit a la brasa de carbó i amb patates fregides

Gambes de Palamós groses de la costa ( 350grms/per.) a la planxa amb salsa romesco (Supl.8,00€)

Cochinillo Tostón rostit al forn amb compota de poma

Perdiu rostida sencera i desossada amb farcellets de col i castanyes

POSTRES

Textura tres xocolates, blanca, negre i de llet sobre fons de crema anglesa

Pastí de crema de formatge fresc "Mató" amb mel i nous amb sorbet de fruits  de la pasió

Tatin de poma servida calenta amb gelat de vainilla

 Carpaccio de Infusió de fruits vermells amb el seu sorbet

Torrons i Neules

PREU:    40,00€ + IVA

MENÚ SANT ESTEVE

APERITIUS

Zamburiña gratinada a la gallega

Caldo d`escudella amb petites pilotes

Prensat d`anxoves marinades amb pebrot del piquillo

Calamars de la costa cruixents a la romana

PRIMERS A ESCOLLIR

Amanida de llagostins de Benicarló amb assortit d`enciams i vinagreta de romesco

                                                   Ó

Terrina de fetge d`ànec demi cuit amb gelée de figues i reducció de Pedro Ximenez

SEGON PLAT

Petit caneló farcit de capó i gratinat amb tófona fresca

TERCER PLAT

Llom de lluç de palangre rostit sense espines sobre fons de patata amb salsa suquet

QUART PLAT A ESCOLLIR

Cuixa d`ànec rostida i cruixent amb compota de poma

                                        Ó

Espatlla de cabrit al forn a baixa temperatura amb petites patates i cebetes

                                       Ó

Filet de vedella de Girona jove rostit amb carxofa farcida de bolets

                                        Ó 

Cochinillo "Porquet" rostit cruixent estil Segovia amb compota de poma

POSTRES A ESCOLLIR

Carpaccio de pinya amb fruits del bosc macerada amb menta fresca i el seu sorbet

                                           Ó

Pastís de Crema de formatge fresc "Mató" amb fruits vermellsamb el seu gelat

                                             Ó

Textura de tres xocolates, blanca, negre i de llet amb crema anglesa

                                               Ó

Tatín de poma servida calenta amb gelat de vainilla

CELLER

Vi Blanc- Blanc de Blanc - Sumarroca - DO Penedés

                                          Ó

Vi Negre- Lo Cometa - DO Terra Alta

                                          Ó

Cava- Rovellats

Aigua, cafès i infusions

PREU:    45,00€ +IVA