-
Translation
- Afrikaans
- Albanian
- Amharic
- Arabic
- Armenian
- Azerbaijani
- Basque
- Belarusian
- Bengali
- Bosnian
- Bulgarian
- Cebuano
- Chinese (Simplified)
- Chinese (Traditional)
- Corsican
- Croatian
- Czech
- Danish
- Dutch
- English
- Esperanto
- Estonian
- Finnish
- French
- Frisian
- Galician
- Georgian
- German
- Greek
- Gujarati
- Haitian Creole
- Hausa
- Hawaiian
- Hebrew
- Hindi
- Hmong
- Hungarian
- Icelandic
- Igbo
- Indonesian
- Irish
- Italian
- Japanese
- Javanese
- Kannada
- Kazakh
- Khmer
- Korean
- Kurdish
- Kyrgyz
- Lao
- Latin
- Latvian
- Lithuanian
- Luxembourgish
- Macedonian
- Malagasy
- Malay
- Malayalam
- Maltese
- Maori
- Marathi
- Mongolian
- Myanmar (Burmese)
- Nepali
- Norwegian
- Nyanja (Chichewa)
- Pashto
- Persian
- Polish
- Portuguese
- Punjabi
- Romanian
- Russian
- Samoan
- Scots Gaelic
- Serbian
- Sesotho
- Shona
- Sindhi
- Sinhala
- Slovak
- Slovenian
- Somali
- Spanish
- Sundanese
- Swahili
- Swedish
- Tagalog (Filipino)
- Tajik
- Tamil
- Telugu
- Thai
- Turkish
- Ukrainian
- Urdu
- Uzbek
- Vietnamese
- Welsh
- Xhosa
- Yiddish
- Yoruba
- Zulu
Tel. 972 160 294
CONSULTEU EL NOSTRE MENÚ DIARI I DE CAP DE SETMANA AL FACEBOOK
- Inici>
- MENÚ GRAN GALA DE FI D`ANY 2024 - 2025
MENÚ GRAN GALA DE FI D`ANY 2024 - 2025
El nostre xef Josep Muniesa i el seu equip els ofereixen el MENÚ GRAN GALA DE FI D`ANY 2024-2025
Kir Royal de Benvinguda |
APERITIUS |
Crema de llenties amb tófona i foie |
Premsat d’anxoves marinades amb pebrots del piquillo |
Tartar de salmó amb alvocat |
PRIMER |
Terrina de fetge d`ànec "foie-gras" amb pa de Brioix calent Ò Crema de Nécores al Almanyac |
SEGON |
Llom de Llobarro rostit amb Llamantol del pais amb salsa centolla |
TERCER |
Filet de vedella de Girona rostit amb pasta de full "Walintong" amb carxofa farcida de bolets i tófona fresca |
POSTRA Gran postre amb el seu gelat de Cap DÀny Bossa de cotilló per ambientar la festa Raïm de la festivitat per rebre el nou any CELLER Vi Blanc- Primavera Rovellats Vi Negre - Gotim Bru DO Costers del Segre Copa de cava per els postres MÚSICA EN VIU AMB BALL DJ LAUREN LAKDDA PREU 115,00€ |
|
|
Copa de cava de benvinguda Snacks
|
APERITIUS |
Salmó marinat i semi fumat amb caviar de truita |
Premsat d’anxoves amb pebrots del piquillo |
Calamars frescos de la costa a la romana |
Bunyols cruixent de Bacallà |
PRIMER |
Amanida de vieires gallegues rostides amb espàrrecs verds i vinagreta de romesco |
SEGON |
Risotto amb gambes de Palamós |
TERCER ( a triar) |
Filet de vedella a la brasa de carbó amb patates soufflé Cueta de rap rostida sobre fons de patata salsa santurce |
POSTRES ( a triar) |
Infusió de fruits vermells del bosc amb sorbet de maracujà Cruixent de xocolata amb crema de vainilla i fruit vermells amb sorbet de mango |
CELLER |
Vi blanc Blanc de blanc Sumarroca “Penedès” Vi negre Suriol del Penedès Cava –Suriol – Brut Nature
Aigua, cafès i infusions |
35,00€ Per persona IVA NO INCLÒS |
PER PICAR |
||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||
½ ració |
Plat |
|
||||||||||||||||||||||||||||
6,00€ |
10,00€ |
Bunyol cruixents de bacallà
|
||||||||||||||||||||||||||||
8,00€ |
12,00€ |
Calamars de la costa arrebossats i cruixents a la romana
|
||||||||||||||||||||||||||||
7,00€ |
12,00€ |
Pop de roca al vapor a “Gallega”
|
||||||||||||||||||||||||||||
6,00€ |
9,00€ |
Croquetes de pernil Ibèric
|
||||||||||||||||||||||||||||
|
12,00€ |
Pernil Ibèric i coca torrada amb tomàquet i oli d’Oliva
|
||||||||||||||||||||||||||||
20,00€ |
30,00€ |
Gambes grosses de Palamós a la planxa amb salsa Romesco (350 gr.)
|
||||||||||||||||||||||||||||
|
12,00€ |
Navalles gallegues saltejades amb oli d’Oliva verge |
||||||||||||||||||||||||||||
|
|
Pa i entreteniments 3,00€ IVA inclòs |
|
POSTRES FONDA MONTSENY
Infusió de fruites del bosc amb sorbet de maracuyà |
6,00€ |
Borratxo de pa de pessic al ron amb gelat de coco i crema anglesa |
6,00€ |
Cruixent de xocolata amb crema de vainilla i sorbet de mango |
6,00€ |
Neules cruixents farcida de crema catalana i gelat de xocolata |
6,00€ |
Colant de xocolata |
6,00€ |
Colant de xocolata amb gelat de coco (Demanar per anticipació, mínim 10 minuts) |
|
ELS CLASSICS |
|
Bunyol a l’estil de Fonda Montseny |
6,00€ |
Bunyol cruixent de pasta de full farcits de crema amb gelat de vainilla |
|
Tatín de poma |
6,00€ |
Tatín tèbia de poma amb crema Anglesa i gelat de llet merengada |
|
Soufflé al Grand Marnie |
8,00€ |
Un clàssic de la cuina d’en Josep Muniesa (Demanar per avançat, mín.20 min.) |
|
Pa i entreteniments 3,00€ IVA inclòs |
|