MENÚ GRAN GALA DE FI D`ANY 2024 - 2025

El nostre xef Josep Muniesa i el seu equip els ofereixen el

MENÚ GRAN GALA DE FI D`ANY 2024-2025

 

Kir Royal de Benvinguda

APERITIUS

Crema de llenties amb tófona i foie

Premsat d’anxoves marinades amb pebrots del piquillo

Tartar de salmó amb alvocat

 

PRIMER

Terrina de fetge d`ànec "foie-gras" amb pa de Brioix calent 

                                          Ò

Crema de Nécores al Almanyac

SEGON

Llom de Llobarro rostit amb Llamantol del pais amb salsa centolla

TERCER

Filet de vedella de Girona rostit amb pasta de full "Walintong" amb carxofa farcida de bolets i tófona fresca
 

POSTRA

Gran postre amb el seu gelat de Cap DÀny

Bossa de cotilló per ambientar la festa 

Raïm de la festivitat per rebre el nou any

CELLER

Vi Blanc- Primavera Rovellats

Vi Negre - Gotim Bru  DO Costers del Segre

Copa de cava per els postres

MÚSICA EN VIU AMB BALL

DJ LAUREN LAKDDA

PREU 115,00€

 

 
 
 

 

 

 

 

Copa de cava de benvinguda

Snacks

 

APERITIUS

Salmó marinat i semi fumat amb caviar de truita

Premsat d’anxoves amb pebrots del piquillo

Calamars frescos de la costa a la romana

Bunyols cruixent de Bacallà 

PRIMER

Amanida de vieires gallegues rostides amb espàrrecs verds i vinagreta de romesco 

SEGON

Risotto amb gambes de Palamós 

TERCER ( a triar)

Filet de vedella a la brasa de carbó amb patates soufflé

Cueta de rap rostida sobre fons de patata salsa santurce 

POSTRES ( a triar)

Infusió de fruits vermells del bosc amb sorbet de maracujà

Cruixent de xocolata amb crema de vainilla i fruit vermells amb sorbet de mango 

CELLER

Vi blanc Blanc de blanc Sumarroca “Penedès”

Vi negre Suriol del Penedès

Cava –Suriol – Brut Nature

 

Aigua, cafès i infusions

 

35,00€

Per persona

IVA  NO INCLÒS 

  

 

 

 

ELS CLÀSSICS DE LA CUINA D’ EN JOSEP MUNIESA

10,00€

Canelons farcits i gratinats al nostre estil

12,00€

Bull blanc farcit de Foie Gras d’ ànec amb oli de Tòfona i torrades calentes de pa de brioix

10,00€

Sopa de peix de roca amb petites torrades i arròs de safrà

12,00€

Cap i pota de vedella de Collos al nostre estil

15,00€

Cua de bou rostida al vi ranci i desossada amb petites cebetes

 

 

ENTRANTS

15,00€

Tàrtar de tonyina vermella amb geleè de soja i rúca  

18,00€

Amanida de llamàntol del País amb carxofa natural i a la vinagreta de Romesco  

15,00€

Arròs caldós de sèpia i llamàntol del país

 

35,00€

Caldereta de llamàntol del país amb dos serveis:

      1r. El caldo servit amb petites patates

      2n. El llamàntol servit ja net amb espàrrecs verds

 

 

 Pa i entreteniments  3,00€

 IVA inclòs                                                                                                                                                                                         

 

                                                                                                                                                                                    

 

 

PER PICAR

 

½ ració

Plat

 

 

6,00€

10,00€

Bunyol cruixents de bacallà

 

8,00€

12,00€

Calamars de la costa arrebossats i cruixents a la romana

 

7,00€

12,00€

Pop de roca al vapor a “Gallega”

 

6,00€

9,00€

Croquetes de pernil Ibèric

 

 

12,00€

Pernil Ibèric i coca torrada amb tomàquet i oli d’Oliva

 

20,00€

30,00€

Gambes grosses de Palamós a la planxa amb salsa Romesco (350 gr.)

 

 

12,00€

Navalles gallegues saltejades amb oli d’Oliva verge

 

 

 

Pa i entreteniments 3,00€

IVA inclòs

 

 

 

PEIXOS

 

15,00€

Tronc de lluç de palangre rostit amb gamba de Palamós

18,00€

Cueta de rap de la costa rostida amb xipirons de Blanes amb caldo de bullabessa

20,00€

Rodaballo (peça gran) salvatge rostit sobre el fons de patata, ceba i tomàquet

 

 

CARNS

20,00€

Filet de vedella rostit “Rossini” amb fetge d’ànec patates soufflé

15,00€

Canetó ànec petit rostit al vi ranci i desossat amb petites verdures i cebetes

 

20,00€

Turnedó de peus de porc desossat i rostit amb espardenyes de Blanes

 

 

 

 CAÇA DE TEMPORADA

18,00€ Llom de cabirols rostit amb fetge d’ànec amb salsa pebrada
15,00€ Perdiu rostit i desossada amb castanyes i farcellets de col
20,00€ Llebre marinada al vi negre i cuita a baixa temperatura a la Royal

 

 

Pa i entreteniments 3,00€

 (IVA inclòs)

 

 

POSTRES FONDA MONTSENY 

 

Infusió de fruites del bosc amb sorbet de maracuyà

 

 

6,00€

Borratxo de pa de pessic al ron amb gelat de coco i crema anglesa

6,00€

Cruixent de xocolata amb crema de vainilla i sorbet de mango

6,00€

Neules cruixents farcida de crema catalana i gelat de xocolata

6,00€ 

Colant de xocolata

6,00€

Colant de xocolata amb gelat de coco

(Demanar per anticipació, mínim 10 minuts)

 

ELS CLASSICS

 

Bunyol a l’estil de Fonda Montseny

6,00€

Bunyol cruixent de pasta de full farcits de crema amb gelat de vainilla

 

 

Tatín de poma

6,00€

Tatín tèbia de poma amb crema Anglesa i gelat de llet merengada

 

 

Soufflé al Grand Marnie

8,00€

Un clàssic de la cuina d’en Josep Muniesa (Demanar per avançat, mín.20 min.)

 

 

 Pa i entreteniments 3,00€

IVA inclòs