MENÚ FESTIU DIADA

 

MENÚ DE DIARI 

PRIMERS A ESCOLLIR

Amanida de tom`quet ecològic amb pernil ibéric

Formatge de cabra servit calent amb albergínia a la brasa, mel i oli d`alfàbrega

Sopa de peix de roca amb entrebancs, arròs blanc i petites torradetes

Sopa de maló amb menta fresca amb encenalls de pernil

"Rossejat" Fideuà estil Fonda Montseny

Pasta fresca: Canelons farcits de capó i gratinats estil Fonda Montseny

Verdures a la brasa de carbò amb salsa romesco

Albergínia farcida de botifarra del perol i bolets i gratinada amb la seva salsa

Musclos de roca al vapor bullits al moment

 

SEGONS A ESCOLLIR

Llobarro de la costa rostit sobre fons de patata amb salsa santurce

Paella marinera estil Fonda Montseny

Cuixa d`ànec rostida al forn amb fruita confitada

Galta de porc rostida al forn amb mussolina de patata

Peus de porc a la brasa de carbó amb verduretes

Fricandó guisat amb bolets de temporada i arròs blanc de guarnició

Calamarcets de la costra amb all i jjulivert amb verduretes (Supl. 5,00€)

Entrecot de Girona a la brasa de carbó ambsalsa de pebre verd i arròs blanc de guarnició (Supl.5,00€)

POSTRES

Flam casolà estil Fonda Montseny amb nata muntada

Carpaccio de pinya macerada amb menta fresca amb sorbet de gerds

Bunyol farcit de crema catalana amb gelat de vainilla

Torrija de coco servida tèbia amb gelat de vainilla

Pa de pessic emborratxat amb rom am gelat de vainilla

Recuit del Montseny amb mel i nous

VI I AIGUA  INCLOSOS EN EL PREU

PREU     22,00€   (IVA INCLÓS)

                

               

Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al.lèrgies, els hi agrairíem que ens ho fes saber per tal d´evitar intolerància

RESTAURANT-BAR-APARTHOTEL Plaça trunas, Nº1 (17400) Breda- Girona

Tel: 972 160 294 Mail: Web: www.fondamontsenybreda.es

 

 

 

 

 

 

 

Seitons o boquerons marinats