MENÚ DIARI MIGDIA I NIT

 

 

MENÚ DIARI I MIGDIA I NIT. 

PRIMERS A ESCOLLIR

Bacallà esqueixat amb salmó  i amanida de llenties

Meló bollo amb pernil del país

Minestrade verdures de temporadaamb ou potxó

Sopa de peix de roca amb entrebancs, arròs blanc i petites torradetes

Arròs caldós "Mrar i muntanya" estil Fonda Montseny

Albergínia farcida de botifarra del perol, bolets i gratinada ambla seva salsa

Pasta fresca: Raviolis farcits de capó rostits i gratinats

Musclos frescos de roca bullits al moment a la marinera

SEGONS A ESCOLLIR

Llobarro rostit al forn sobre fons de patata amb salsa suquet

Fricandó de vedella rostit amb bolets de temporada

Ànec rostit i guisat amb poma caramel.litzada i prunes

Botifarra de agés a la brasa de carbó amb escalivada

 Peus de porc a la brasa de crbó amb cebaarrebossada cruixent

Calamarcets de la costa amb all i julivert i petites verdures (Supl.5,00€)

Entrecot de vedella a la brasa de carbó amb verduretes (Supl. 7,00€)

POSTRES

 Torrija de coco amb gelat de vainilla servida calenta

 Brownie de xocolata amb gelat de vainilla

Pastís de formatge fresc mascarpone "Tiramisú"

Bunyol cruixent farcit de crema amb gelat de coco

Fruita del dia: Taronja servida neta i pelada amb mel

VI I AIGUA  INCLOSOS EN EL PREU

PREU     15,00€  A LA SALA

PREU      12,00€  AL BAR

Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al.lèrgies, els hi agrairíem que ens ho fes saber per tal d´evitar intolerància

RESTAURANT-BAR-APARTHOTEL Plaça trunas, Nº1 (17400) Breda- Girona

Tel: 972 160 294 Mail: Web: www.fondamontsenybreda.es

 

 

 

 

 

 

 

Seitons o boquerons marinats