-
Translation
- Afrikaans
- Albanian
- Amharic
- Arabic
- Armenian
- Azerbaijani
- Basque
- Belarusian
- Bengali
- Bosnian
- Bulgarian
- Cebuano
- Chinese (Simplified)
- Chinese (Traditional)
- Corsican
- Croatian
- Czech
- Danish
- Dutch
- English
- Esperanto
- Estonian
- Finnish
- French
- Frisian
- Galician
- Georgian
- German
- Greek
- Gujarati
- Haitian Creole
- Hausa
- Hawaiian
- Hebrew
- Hindi
- Hmong
- Hungarian
- Icelandic
- Igbo
- Indonesian
- Irish
- Italian
- Japanese
- Javanese
- Kannada
- Kazakh
- Khmer
- Korean
- Kurdish
- Kyrgyz
- Lao
- Latin
- Latvian
- Lithuanian
- Luxembourgish
- Macedonian
- Malagasy
- Malay
- Malayalam
- Maltese
- Maori
- Marathi
- Mongolian
- Myanmar (Burmese)
- Nepali
- Norwegian
- Nyanja (Chichewa)
- Pashto
- Persian
- Polish
- Portuguese
- Punjabi
- Romanian
- Russian
- Samoan
- Scots Gaelic
- Serbian
- Sesotho
- Shona
- Sindhi
- Sinhala
- Slovak
- Slovenian
- Somali
- Spanish
- Sundanese
- Swahili
- Swedish
- Tagalog (Filipino)
- Tajik
- Tamil
- Telugu
- Thai
- Turkish
- Ukrainian
- Urdu
- Uzbek
- Vietnamese
- Welsh
- Xhosa
- Yiddish
- Yoruba
- Zulu
Tel. 972 160 294
CONSULTEU EL NOSTRE MENÚ DIARI I DE CAP DE SETMANA AL FACEBOOK
- Inici>
- MENÚ DE FESTIU I TAMBÉ PER EMPORTAR
MENÚ DE FESTIU I TAMBÉ PER EMPORTAR
MENÚ DE FESTIU I TAMBÉ PER EMPORTAR
PRIMERS A ESCOLLIR
Amanida d`albergínies a la brasa amb formatge de cabra i fruits secs
Espàrrecs salvatges a la planxa saltejats amb pernil ibèric
Favetes minis amb petits pèsols primaverencs saltejats amb botifarra negra i blanca
Arròs caldós a la cassola amb carxofa, sépia i musclos de roca
Calçots arrebossats i servits nets amb salsa romesco
Cargols saltejats amb oli, sal i pebre amb dues salses amb vinagreta Ó all i oli
Pasta freca:Canelons casolans farcits de brandada de bacallà amb espinacs frescos i pinyons
Sopa de peix de roca amb entrebancs, arrós blanc i petites torradetes
Musclos de roca al vapor bullits al moment
SEGONS A ESCOLLIR
Lluç rostit al forn sobre fons de patata amb salsa suquet
Casoleta de lluç rostit aamb patata i cloïsses amb salsa suquet
Llom de bacallà al Pil-Pil amb espàrrecs i cloïsses
Calamarcets de la costa amb all i julivert i favetes primerenques amb alls tendres (Sup.5,00€)
Croquetes de pollastre de rosti amb patates fregides amb mainesa de cítrics
Garró de porc Duroc rostida a la mostassa i mussolina de patata
Espatlla de conill rostit amb alls tendres i cargols
Fricandó de vedella rostit amb bolets de temporada
Pollastre rostit al forn al vi ranci amb prunes i pinyons
Cuixa de conill a la brasa de carbó amb trinxat de patata i col
Entrecot rúbia gallega, 250g, a la brasa de carbó amb patata al forn i pebrots del Padró (Supl.8,00€)
POSTRES A ESCOLLIR
Recuit de formatge fresc de drap "Fonteta" amb mel i nous
Barra comtesa amb crema anglesa
Torrija de coco servida calenta amb crema de vainilla
Sacher de xocolata 25% de cacau amb gelat de vainilla
Bunyols de quaresma amb xarrup de Moscatell
Carpaccio de pinya macerada amb menta fresca amb sorbet de gerds
PREU22,00€ MIG MENÚ 15,00€
Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al.lèrgies, els hi agrairíem que ens ho fes saber per tal d´evitar intolerància
RESTAURANT-BAR-APARTHOTEL Plaça trunas, Nº1 (17400) Breda- Girona
Tel: 972 160 294 Mail: Web: www.fondamontsenybreda.es
Seitons o boquerons marinats