MENÚ DE FESTIU I TAMBÉ PER EMPORTAR

 

MENÚ DE FESTIU I TAMBÉ PER EMPORTAR

PRIMERS A ESCOLLIR

Amanida d`albergínies a la brasa amb formatge de cabra i fruits secs

Espàrrecs salvatges a la planxa saltejats amb pernil ibèric

Favetes minis amb petits pèsols primaverencs saltejats amb botifarra negra i blanca

Arròs caldós a la cassola amb carxofa, sépia i  musclos de roca

Calçots arrebossats i servits nets amb salsa romesco

Cargols saltejats amb oli, sal i pebre amb dues salses amb vinagreta Ó all i oli

Pasta freca:Canelons casolans farcits de brandada de bacallà amb espinacs frescos i pinyons

Sopa de peix de roca amb entrebancs, arrós blanc i petites torradetes

Musclos de roca al vapor bullits al moment

SEGONS A ESCOLLIR

 Lluç rostit al forn sobre fons de patata amb salsa suquet

Casoleta de lluç rostit aamb patata i cloïsses amb salsa suquet

Llom de bacallà al Pil-Pil amb espàrrecs i cloïsses

Calamarcets de la costa amb all i julivert i favetes primerenques amb alls tendres  (Sup.5,00€)

Croquetes de pollastre de rosti  amb  patates fregides amb mainesa de cítrics

Garró de porc Duroc rostida a la mostassa i mussolina de patata

Espatlla de conill rostit amb alls tendres i cargols

Fricandó de vedella rostit  amb bolets de temporada

Pollastre rostit al forn al vi ranci amb prunes i pinyons

Cuixa de conill a la brasa de carbó amb trinxat de patata i col

Entrecot rúbia gallega, 250g, a la brasa de carbó amb patata al forn i pebrots del Padró (Supl.8,00€)

POSTRES  A ESCOLLIR

Recuit de formatge fresc de drap "Fonteta" amb mel i nous

Barra comtesa amb crema anglesa

Torrija de coco servida calenta amb crema de vainilla

Sacher de xocolata 25% de cacau amb gelat de vainilla

Bunyols de quaresma amb xarrup de Moscatell

Carpaccio de pinya macerada amb menta fresca amb sorbet de gerds

             PREU22,00€      MIG MENÚ 15,00€                 

Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al.lèrgies, els hi agrairíem que ens ho fes saber per tal d´evitar intolerància

RESTAURANT-BAR-APARTHOTEL Plaça trunas, Nº1 (17400) Breda- Girona

Tel: 972 160 294 Mail: Web: www.fondamontsenybreda.es

 

 

 

 

 

 

 

Seitons o boquerons marinats