MENÚ DE CAP DE SETMANA

 

MENÚ DE CAP DE SETMANA MIGDIA I NIT. 

PRIMERS A ESCOLLIR

Torrada amb escalivada i sardina marinada

Sopa freda de meló al perfum de menta fresca amb encenalls de pernil

Pasta fresca: Canelons farcits de capó i gratinats estil Fonda Montseny

Verdures a la brasa de carbò amb salsa romesco

Albergínia farcida de botifarra del perol i bolets i gratinada amb la seva salsa

Arròs caldòs amb sèpia i musclos

Musclos de roca al vapor bullits al moment

SEGONS A ESCOLLIR

Llom de lluç de palangre rostit sobre fons de patata amb verduretes

Tonyina de la costa a la brasa de carbó amb samfaina de guarnició

Cuixa d ànec rostit al forn amb prunes i poma caramel.litzada

Galta de porc rostida al forn amb mussolina de patata

Peus de porc desossats ambamb gambetes i bolets

Centre de vedella rostit a baixa temperatura amb bolets de temporada

Culatí de vedella rostit a baixa temperatura amb patates fregides i verduretes

Calamarcets de la costa amb all i julivert i petites verdures (Supl.5,00€)

Entrecot de Girona a la brasa de carbó amb bolets "rossinyols" (Supl.7,00€)

POSTRES

Flam casolà estil Fonda Montseny amb nata muntada

Carpaccio de pinya macerada amb menta fresca amb sorbet de gerds

Escuma de iogurt amb fruits de l bosc i coulis de gerds

Torrijas tèbies amb gelat de vainilla

Pastís  de nata i trufa amb crema cremada

Crema catalana casolana estil Fonda Montseny

VI I AIGUA  INCLOSOS EN EL PREU

PREU     22,00€ 

Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al.lèrgies, els hi agrairíem que ens ho fes saber per tal d´evitar intolerància

RESTAURANT-BAR-APARTHOTEL Plaça trunas, Nº1 (17400) Breda- Girona

Tel: 972 160 294 Mail: Web: www.fondamontsenybreda.es

 

 

 

 

 

 

 

Seitons o boquerons marinats