MENÚ DE CAP DE SETMANA

 

MENÚ DE CAP DE SETMANA 

PRIMERS A ESCOLLIR

Assortit d`enciams amb tomàquet raf i TONYINA AMB GRANADES

Sopa de peix de roca amb entrebancs, arròs blanc i petites torradetes

Arròs caldos de muntanya amb bolets de temporada i botifarra

Pasta fresca: Canelons farcits i gratinats al nostre estil

Pésols de la comarca amb sépia fresca de la costa

Musclos de roca de la costa al vapor o a la marinera bullits al moment

SEGONS A ESCOLLIR

Llom de lluç rostit sobre fons de patata amb salsa suquet

Cuixa d`ànec rostida al forn i cruixent amb prunes

Galta de porc rostida al forn amb mostassa amb grà i mussolina de patata

 Vedella rostida  i guisada a baixa temperatura amb bolets de temporada 

Mixta de botifarres a la brasa de carbó amb la seva guarnició 

Entrecot de Girona a la brasa de carbó amb patates fregides (Supl. 7,00€)

POSTRES

Gelat de meló

Carpaccio de pinya macerada amb menta fresca amb el seu sorbet

Pa de pessic emborratxat amb rom ambcrema cremada i gelat de vainilla

Bunyol farcit de crema amb gelat de vainilla 

Recuit del Montseny amb mel i nous

VI I AIGUA  INCLOSOS EN EL PREU

PREU     22,00€   (IVA INCLÓS)

  MENÚ   INFANTIL 10,00€ ( IVA INCLÒS )                          

Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al.lèrgies, els hi agrairíem que ens ho fes saber per tal d´evitar intolerància

RESTAURANT-BAR-APARTHOTEL Plaça trunas, Nº1 (17400) Breda- Girona

Tel: 972 160 294 Mail: Web: www.fondamontsenybreda.es

 

 

 

 

 

 

 

Seitons o boquerons marinats