MENÚ DE CAP DE SETMANA

 

MENÚ DE CAP DE SETMANA 

PRIMERS A ESCOLLIR

Assortit d`enciams amb tomàquet raf i formatge de cabra

Sopa de peix de roca amb entrebancs, arròs blanc i petites torradetes

Arròs caldos de muntanya amb bolets de temporada i botifarra

Pasta fresca: Canelons farcits i gratinats al nostre estil

Verdures a la brasa de carbò amb salsa romesco

Albergínia farcida de botifarra del perol i bolets i gratinada amb la seva salsa

Musclos de roca de la costa al vapor o a la marinera bullits al moment

SEGONS A ESCOLLIR

Llom de lluç rostit sobre fons de patata amb salsa suquet

Pollastre de pagés  rostit amb petites patates i cebetes

Galta de porc rostida al forn amb mostassa amb grà i mussolina de patata

Llata de vedella rostida amb bolets de tamporada i mussolina de patata

Botifarra de pagés a la brasa de carbó amb patates fregides

Peça de vedella a la brasa amb patates al forn

Calamarcets de la costa amb all i julivert amb verduretes (Supl. 3,00€)

Entrecot de Girona a la brasa de carbó amb patates fregides (Supl. 7,00€)

POSTRES

Flam de coco i vainilla casolà  amb nata muntada

Carpaccio de pinya macerada amb menta fresca amb el seu sorbet

Pastís de formatge fresc. "Tiramisú"

Torrijas de coco servides tèbies amb el seu sorbet

Recuit del Montseny amb mel i nous

VI I AIGUA  INCLOSOS EN EL PREU

PREU     22,00€   (IVA INCLÓS)

  MENÚ   INFANTIL 10,00€ ( IVA INCLÒS )                          

Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al.lèrgies, els hi agrairíem que ens ho fes saber per tal d´evitar intolerància

RESTAURANT-BAR-APARTHOTEL Plaça trunas, Nº1 (17400) Breda- Girona

Tel: 972 160 294 Mail: Web: www.fondamontsenybreda.es

 

 

 

 

 

 

 

Seitons o boquerons marinats