MENÚ DE CAP DE SETMANA PER EMPORTAR

 

MENÚ DE CAP DE SETMANA  PER EMPORTAR

PRIMERS A ESCOLLIR

Bunyols de bacallà amb assortit d`enciams i escalivada

Cargols farcits i gratinats al forn

Albergínia rostida i farcida de botifarra del perol i salsa de bolets

Pasta fresca: Parpadel amb gambetes i petites verduretes

Parrillada de verdures a la brasa de carbó amb salsa romesco

Caldo d`escudella amb petites pilotes i galets

Bolets. Rovellons a la brasa de carbó amb botifarra del perol

SEGONS A ESCOLLIR

Llom de corbina rostida al forn amb ceba i tomàquet petit

Lluç de la costa rostit sobre fons de patata amb salsa suquet

Sìpia de la costa amb mandonguilles i carxofa

Paella de marisc amb gambes, sípia i musclos 

Vedella rostida i guisada a baixa temperatura amb bolets de temporada

Pernil ibéric (Lacón) rostit amb mussolina de patata i oli verge

Cuixa de pollastre rostida amb poma caramel.litzada, i prunes 

Peus de porc a la brasa de carbó gratinats amb all i oli amb cargols

Espinada ibérica i botifarra a la brasade carbó amb escalivada i patates fregides

Calamarcets de la costa saltejats amb all i julivert (Sup.5,00€)

POSTRES  A ESCOLLIR

Fruita natural: Pinya macerada amb fruits vermells

Pa de pessic emborratxat al rom amb crema cremada

Brownie amb gelat de vainilla

Pasta de full de cabell d`àngel  i pinyons amb gelat de vainilla

Crema catalana cassolana cremada

Flam Panna Cotta de vainilla amb fruits vermells

Flam de coco amb nata muntada

             PREU:22,00€      MIG MENÚ 15,00€                 

Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al.lèrgies, els hi agrairíem que ens ho fes saber per tal d´evitar intolerància

RESTAURANT-BAR-APARTHOTEL Plaça trunas, Nº1 (17400) Breda- Girona

Tel: 972 160 294 Mail: Web: www.fondamontsenybreda.es

 

 

 

 

 

 

 

Seitons o boquerons marinats