MENÚ CAP DE SETMANA

MENÚ CAP DE SETMANA

PRIMERS ( a  escollir )

Salmó fresc marinat i semi fumat amb mostassa pommery i assortit d`enciams

Albergínia rostida al forn amb botifarra del perol i gratinada amb la seva salsa

Verdures a la brasa de carbò amb salsa romesco

Caldo d`escudella amb galets i petites pilotetes

Arròs semi caldos amb sépia i musclos

Canalons farcits i gratinats estil Fonda Montseny

Musclos frescos al vapor bullits al moment

SEGONS A ESCOLLIR

Lluç de la costa sobre fons de patata amb salsa suquet

Cap i pota de vedella amb cigrons

Galta de porc guisada amb patates gajo

Fricandó de vedella guisada a baixa temperatura amb bolets de temporada

Pollastre rostit amb prunes i poma caramel-litzada

peus de porc a la brasa de carbó amb la seva guarnició

Entrecot de vedella a la brasa de carbó amb patata al forn i pebrot del piquillo (Sup.3,00€)

POSTRE (a escollir)

Bunyol cruixent farcit de crema  amb gelat de vainilla

Recuit del Montseny amb mel i nous

Carpaccio de pinya macerada amb menta fresca amb sorbet de gerds

Mousse de iogurt amb coulis de gerds

Vi Blanc

Ó

Vi Negre

aigua

 PREU   22,00€ (IVA INCLÒS)

 

Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al·lèrgies, els agrairíem que ens ho fes saber per tal d’evitar intoleràncies.

 

RESTAURANT – BAR – APARTHOTEL  Plaça Trunas, 1 (17400) Breda – Girona

Tel: 972 160 294   Email: info@fondamontsenybreda.es   Web: www.fondamontsenybreda.es