MENÚ CAP DE SETMANA MIGDIA I NIT

 

 

MENÚ CAP DE SETMANA I MIGDIA I NIT. 

PRIMERS A ESCOLLIR

Amanida  amb tonyina i anxoves del Cantàbric

Sopa de peix de roca amb entrebancs, arros vlanc i petites torradetes

Albergínia rostida i farcida de botifarra del perol, bolets i gratinada amb la seva pròpia salsa

Pasta fresca:Canelons farcits i gratinats al nostre estil

Arròs semi caldos de sèpia i musclos 

Calçots servits ja nets amb salsa romesco

Musclos de roca frescos bullits al moment

 

SEGONS A ESCOLLIR

Llom de lluç de palangre rostit sobre fons de patata amb sala centolla

Peus de porc a la brasa de carbó amb albergína arrebossada

 Galta de porc ibéric rostida i guisada amb salsa mostassa

Cuixa d ànec rostida cruixent amb petites patates i cebetes

 Vedella rostida i guisada amb bolets de temporada

Calamarcets de la costa amb all i julivert amb patat al vapor (Supl.5,00€)

Entrecot a la brasa de carbó amb patates fregides (Supl.6,00€)

POSTRES

Carpaccio de pinya macerada amb menta fresca i el seu sorbet

Taronja servida neta i pelada amb moscatell

Recuit del Montseny amb mel i nous

Tarta casolana de crema catalana amb gelat de vainilla

Bunyol farcit de crema amb gelat de vainilla

Pa de pessic emborratxat amb crema cremada 

VI I AIGUA  NO INCLOSOS EN EL PREU

PREU           20,00€

Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al.lèrgies, els hi agrairíem que ens ho fes saber per tal d´evitar intolerància

RESTAURANT-BAR-APARTHOTEL Plaça trunas, Nº1 (17400) Breda- Girona

Tel: 972 160 294 Mail: Web: www.fondamontsenybreda.es

 

 

 

 

 

 

 

Seitons o boquerons marinats