MENÚ CAP DE SETMANA MIGDIA I NIT

 

 

MENÚ CAP DE SETMANA I MIGDIA I NIT. 

PRIMERS A ESCOLLIR

Escalivada amb sardina marinada amb vinagre

Carpaccio de carbassó amb vinagreta

Sopa de peix de roca amb entrebancs, arros vlanc i petites torradetes

Bolets saltejats amb ou

Cigrons amb bacallà fresc

Pasta fresca:Canelons farcits i gratinats al nostre estil

SEGONS A ESCOLLIR

Llom de lluç a la basca aamb ou dur i espàrrec blanc

Arròs a banda amb sèpia i musclos

 Galta de porc ibéric rostida i guisada amb permentier de patata

Peus de porc gratinats amb all i salsa espanyola

Cuixa d ànec rostida cruixent amb petites patates i cebetes icarxofa

 Vedella rostida i guisada amb bolets de temporada

Bistec a la brasa de carbó amb bolets

Entrecot a la brasa de carbó amb patates fregides (Supl.11,00€)

POSTRES

Carpaccio de pinya macerada amb menta fresca i el seu sorbet

Recuit del Montseny amb mel i nous

 

Infusió de fruits del bosc amb gelat de gerds

Mousse de xocolata amb crema anglesa i xerrics

poma al forn amb crema anglesa

VI I AIGUA  NO INCLOSOS EN EL PREU

PREU           20,00€

Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al.lèrgies, els hi agrairíem que ens ho fes saber per tal d´evitar intolerància

RESTAURANT-BAR-APARTHOTEL Plaça trunas, Nº1 (17400) Breda- Girona

Tel: 972 160 294 Mail: Web: www.fondamontsenybreda.es

 

 

 

 

 

 

 

Seitons o boquerons marinats