MENÚ CAP DE SETMANA MIGDIA I NIT

 

 

MENÚ CAP DE SETMANA I MIGDIA I NIT. 

PRIMERS A ESCOLLIR

Amanida  amb tonyina i anxoves del Cantàbric

Sopa de peix de roca amb entrebancs, arros vlanc i petites torradetes

Albergínia rostida i farcida de botifarra del perol, bolets i gratinada amb la seva pròpia salsa

Pasta fresca:Canelons farcits i gratinats al nostre estil

Arròs semi caldos de sèpia i musclos 

Calçots servits ja nets amb salsa romesco

Musclos de roca frescos bullits al moment

 

SEGONS A ESCOLLIR

Llom de lluç de palangre o Turbot rostit sobre fons de patata amb sala santurce

Brinsa de vedella a la brasa de carbó amb chimichurri fumat

 Galta de porc ibéric rostida i guisada amb salsa mostassa

Cuixa d ànec rostida cruixent amb petites patates i cebetes

 Vedella rostida i guisada amb bolets de temporada

Calamarcets de la costa amb all i julivert amb patat al vapor (Supl.5,00€)

Entrecot a la brasa de carbó amb patates fregides (Supl.6,00€)

Filet a la braa de arbó amb albergínia arrebossada (Supl.10,00€)

POSTRES

Carpaccio de pinya macerada amb menta fresca i el seu sorbet

Taronja servida neta i pelada amb moscatell

Recuit del Montseny amb mel i nous

Tarta de tiramisú amb gelat i xocolata calenta

Bunyol farcit de crema amb gelat de vainilla

Pa de pessic emborratxat amb crema cremada 

Infusió de fruits del bosc amb gelat de gerds

Mousse de iogurt amb gerds

VI I AIGUA  NO INCLOSOS EN EL PREU

PREU           20,00€

Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al.lèrgies, els hi agrairíem que ens ho fes saber per tal d´evitar intolerància

RESTAURANT-BAR-APARTHOTEL Plaça trunas, Nº1 (17400) Breda- Girona

Tel: 972 160 294 Mail: Web: www.fondamontsenybreda.es

 

 

 

 

 

 

 

Seitons o boquerons marinats