MENÚ CAP DE SETMANA MIGDIA I NIT

 

 

MENÚ CAP DE SETMANA I MIGDIA I NIT. 

PRIMERS A ESCOLLIR

 

Amanida "Capritxosa" amb formatge de torta de gran casar

Caldo d`escudella amb galets i petites pilotes

Albergínia rostida i farcida de botifarra del perol, bolets i gratinada amb la seva pròpia salsa

Pasta fresca:Canelons farcits de capó i gratinats al nostre estil

Arròs caldos de sèpia i musclos

Mongetes del ganxet guisades amb botifarra del pais blanca i negre

Crema de carbassó amb formatge fresc i ametlla torrada

Calçots servits nets i pelats amb salsa romesco

Musclos de roca bullits al moment

 

SEGONS A ESCOLLIR

Salmó a la brasa de carbó amb patata al vapor i salsa bearnesa

Peus de porc a la brasa de carbó amb albergína arrebossada

 

 

Espinada de porc a la brasa de carbó amb patates fregides

Cuixa d ànec rstida cruixent amb petites patates i cebetes

Fricandó de vedella amb bolets de temporada

"Codillo" rostit i guisat desossat al pebrot verd 

POSTRES

Textura de xocolata 75% de cacau amb gelat de vainilla

Iogurt natural amb coulis de gerds

Pannacotta natural amb xocolata i petit croissant

Carpaccio de pinya macerada amb menta fresca i el seu sorbet

Recuit del Montseny amb mel i nous

Crema catalana cremada amb cruixent d`ametlla

 

VI I AIGUA  NO INCLOSOS EN EL PREU

PREU           20,00€

MIG MENÚ 15,00€

             

 

Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al.lèrgies, els hi agrairíem que ens ho fes saber per tal d´evitar intolerància

RESTAURANT-BAR-APARTHOTEL Plaça trunas, Nº1 (17400) Breda- Girona

Tel: 972 160 294 Mail: Web: www.fondamontsenybreda.es

 

 

 

 

 

 

 

Seitons o boquerons marinats