MENÚ CAP DE SETMANA MIGDIA I NIT

 

MENÚ DE CAP DE SETMANA MIGDIA I NIT. 

PRIMERS A ESCOLLIR

Amanida verda amb bunyols de bacallà cruixents

Meló bollo amb pernil del país

Sopa de crema de carbassa amb virutes de pernil cruixents i crostons de pa

Pésols i favetes primaverenques ofegats amb otifarra negre i cansalada del coll

 

Arròs: Paella estil Fonda Montseny

Albergínia farcida de botifarra del perol, bolets i gratinada ambla seva salsa

Pasta fresca: Canelons farcits de capó i gratinats estil Fonda Montseny

Calçots arrebossats cruixents amb salsa romesco

Musclos frescos de roca bullits al moment a la marinera

SEGONS A ESCOLLIR

Lluç rostit al forn sobre fons de patata amb salsa suquet

Peus de porc a la brasa de carbó amb ceba arrebossada cruixent

Galta de porc rostida amb permentier de patata

Rodó de vedella rostida i guisada amb bolets de temporada

Pollastre de pagés rostit al vi ranci amb poma caramel.litzada i prunes

 

Xai a la brasa de carbó amb patates fregides

Calamarcets de la costa amb all i julivert i petites verdures (Supl.5,00€)

Entrecot de vedella a la brasa de carbó amb pebrots del padr (Supl. 7,00€)

POSTRES

Carpaccio de pinya macerada amb menta fresca i sorbet de gerds

Infusió de fruits vermells amb gelat de gerds

 Brownie de xocolata amb gelat de vainilla

Pastís de formatge fresc mascarpone "Tiramisú"

Bunyol cruixent farcit de crema amb gelat de coco

Pastís de xocolata "Sacher" amb gelat de vainilla

Flam de coco amb crema xantillí

Mousse de iogurt amb fruits vermells

VI I AIGUA  NO INCLOSOS EN EL PREU

PREU     20,00€ 

Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al.lèrgies, els hi agrairíem que ens ho fes saber per tal d´evitar intolerància

RESTAURANT-BAR-APARTHOTEL Plaça trunas, Nº1 (17400) Breda- Girona

Tel: 972 160 294 Mail: Web: www.fondamontsenybreda.es

 

 

 

 

 

 

 

Seitons o boquerons marinats