MENJAR PER EMPORTAR: PER ENCÀRREC

ENTRANTS

Pernil Ibèric i Coca torrada amb tomàquet i oli d’Oliva.................................................................12,00€

Terrina de Foie Gras d’Ànec amb figues, Codony i torrades calentes de Pa de Brioix................15,00€

Croquetes de Pollastre i pernil Ibèric.............................................................................................9,50€

Calamars frescos a la Romana....................................................................................................14,00€

Bunyols cruixents de bacallà.........................................................................................................10,00€

Pop de la costa a la brasa de carbó amb permentier de patata...................................................12,50€

      Sopa de peix de roca amb entrebancs, petites torrades i arròs blanc.............................................10,00€.

                                                        Albergínia farcida de bolets i botifarra del perol i gratinada amb la seva salsa...........................10,50€                                                 

  Canelons de capó rostit al nostre estil...............................................................................................9,00€ 

                                               Canelons d`espinacs i verduretes i gratinats amb formatge parmesà...............................................7,50€.                                       

  Pasta fresca: Lasanya farcida de bolets de temporada i gratinada...................................................10,50€

PEIX

Cueta de rap fresc de la costa rostit sobre fons de patata i salsasuquet........................................24,00€

Tronc de Lluç de Palangre rostit al forn amb cloïsses i gambes......................................................22,50€

Sépia de la costa ambmandonguilles..............................................................................................12,00€

“Sarsuela” (gamba, llagostí, escamarlà, lluç, llobarro, musclos, calamars,cloïsses)........................45,00€

Calamars de la costa farcits i guisats amb arròs blanc de guarnició.................................................14,00€

Llagostíns de Benicarló a la planxa (300grms)...................................................................................25,00€

Escamarlans grans oberts per la meitat a la planxa (350grms)..........................................................35,00€

CARN

Cap o pota de vedella a l’estil Fonda Montseny............................................................................... 12,00€

Ànec rostit i cruixent amb petites cebetes i patates (1/2 ànec per persona)....................................15,50€

Cua de bou  rostida i desossada amb bolets,  i mussolina de patat..................................................14,00€

Pollastre de pagès rostit al forn amb llagostins de Benicarló i arròs blanc......................................12,00€

Vedella  "llata" rostida i guisada amb bolets de temporada............................................................ 10,00€

Capó  de Nadal  rostit  amb poma panses, pinyons i prunes............................................................12,00€

Filet de vedella a la brasa de carbó amb salsa de bolets al costat .................................................19,50€

PER ENCÀRREC

Porquet rostit cruixent amb  compota de poma .....................................................................................35,00€

                                                                                                                                                                                                   

Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al·lèrgies, els agrairíem que ens ho fes saber per tal d’evitar intoleràncies.           

RESTAURANT – BAR – APARTHOTEL  Plaça Trunas, 1 (17400) Breda – Girona

Tel: 972 160 294   Fax: 972 871 746   Email:   info@fondamontsenybreda.es