Menjar per emportar: PER NADAL I PER ENCÀRREC

ENTRANTS

Pernil Ibèric i Coca torrada amb tomàquet i oli d’Oliva.................................................................10,00€

Terrina de Foie Gras d’Ànec amb figues, Codony i torrades calentes de Pa de Brioix................13,00€

Bull blanc farcit de Foie Gras d’Ànec amb torrades calentes de Pa de Brioix.............................10,00€

Croquetes de gamba de Palamós................................................................................................10,00€

Croquetes de Pollastre i pernil Ibèric.............................................................................................7,00€

Calamars frescos a la Romana....................................................................................................10,00€

Pop de la costa a la brasa de carbó amb permentier de patata...................................................12,00€

                                                   Sopa de peix de roca amb entrebancs, petites torrades i arròs blanc.............................................8,00€.                                                 

                                            Canelons de capó rostit al nostre estil...............................................................................................7,00€                                          

  Pasta fresca: Lasanyafarcida de bolets de temporada i gratinada...................................................8,00€

PEIX

Gambes grosses de Palamós a la planxa (300 gr.).......................................................................30,00€

Zamburiñas gallegues rostides al forn (6pzs. La ració)...................................................................12,00€

Tronc de lluç rostit amb navalles i cloïses........................................................................................12,00€

Casoleta de rap amb cloïses i gamba de Palamós..........................................................................20,00€

Llobarro a la brasa de carbó amb petites verduretes......................................................................22,00€

“Sarsuela” (gamba, llagostí, escamarlà, lluç, llobarro, musclos, calamars,cloïsses)........................30,00€

Calamars de la costa farcits i guisats amb arròs blanc de guarnició.................................................12,00€

Llagostí de Benicarló a la planxa (300grms)...................................................................................20,00€

Escamarlans grans oberts per la meitat a la planxa (350grms)......................................................30,00€

CARN

Cap o pota de vedella a l’estil Fonda Montseny............................................................................... 10,00€

Ànec rostit i cruixent amb petites cebetes i patates (1/2 ànec per persona)....................................10,00€

Cua de bou  rostida i desossada amb bolets,  i mussolina de patat..................................................14,00€

Pollastre de pagès rostit al forn amb llagostins de Benicarló i arròs blanc......................................12,00€

Vedella  "llata" rostida i guisada amb bolets de temporada............................................................ 10,00€

Capó  de Nadal  rostit  amb poma panses, pinyons i prunes............................................................10,00€

Capó de Nadal rostit amb poma, prunes, salsitxes i pinyons..........................................................10,00€

Filet de vedella a la brasa de carbó amb salsa de bolets al costat .................................................18,00€

Mar i muntanya: Pollastre de pagès rostit amb llangostins.............................................................12,00€

Galta Ibèrica rostida a la catalana (fruits secs)................................................................................9,00€

PER ENCÀRREC

Porquet rostit cruixent amb  compota de poma ...............................................................................18,00€

                                                                Espatlla de cabrit rostit a baixa temperatura amb petites patates i cebetes......................................18,00€.                                                                                                                                                  

Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al·lèrgies, els agrairíem que ens ho fes saber per tal d’evitar intoleràncies.           

RESTAURANT – BAR – APARTHOTEL  Plaça Trunas, 1 (17400) Breda – Girona

Tel: 972 160 294   Fax: 972 871 746   Email:   info@fondamontsenybreda.es