-
Translation
- Afrikaans
- Albanian
- Amharic
- Arabic
- Armenian
- Azerbaijani
- Basque
- Belarusian
- Bengali
- Bosnian
- Bulgarian
- Cebuano
- Chinese (Simplified)
- Chinese (Traditional)
- Corsican
- Croatian
- Czech
- Danish
- Dutch
- English
- Esperanto
- Estonian
- Finnish
- French
- Frisian
- Galician
- Georgian
- German
- Greek
- Gujarati
- Haitian Creole
- Hausa
- Hawaiian
- Hebrew
- Hindi
- Hmong
- Hungarian
- Icelandic
- Igbo
- Indonesian
- Irish
- Italian
- Japanese
- Javanese
- Kannada
- Kazakh
- Khmer
- Korean
- Kurdish
- Kyrgyz
- Lao
- Latin
- Latvian
- Lithuanian
- Luxembourgish
- Macedonian
- Malagasy
- Malay
- Malayalam
- Maltese
- Maori
- Marathi
- Mongolian
- Myanmar (Burmese)
- Nepali
- Norwegian
- Nyanja (Chichewa)
- Pashto
- Persian
- Polish
- Portuguese
- Punjabi
- Romanian
- Russian
- Samoan
- Scots Gaelic
- Serbian
- Sesotho
- Shona
- Sindhi
- Sinhala
- Slovak
- Slovenian
- Somali
- Spanish
- Sundanese
- Swahili
- Swedish
- Tagalog (Filipino)
- Tajik
- Tamil
- Telugu
- Thai
- Turkish
- Ukrainian
- Urdu
- Uzbek
- Vietnamese
- Welsh
- Xhosa
- Yiddish
- Yoruba
- Zulu
Tel. 972 160 294
CONSULTEU EL NOSTRE MENÚ DIARI I DE CAP DE SETMANA AL FACEBOOK
- Inici>
- Menjar per emportar: PER NADAL I PER ENCÀRREC
Menjar per emportar: PER NADAL I PER ENCÀRREC
ENTRANTS
Pernil Ibèric i Coca torrada amb tomàquet i oli d’Oliva.................................................................10,00€
Terrina de Foie Gras d’Ànec amb figues, Codony i torrades calentes de Pa de Brioix................13,00€
Bull blanc farcit de Foie Gras d’Ànec amb torrades calentes de Pa de Brioix.............................10,00€
Croquetes de gamba de Palamós................................................................................................10,00€
Croquetes de Pollastre i pernil Ibèric.............................................................................................7,00€
Calamars frescos a la Romana....................................................................................................10,00€
Pop de la costa a la brasa de carbó amb permentier de patata...................................................12,00€
Sopa de peix de roca amb entrebancs, petites torrades i arròs blanc.............................................8,00€.
Canelons de capó rostit al nostre estil...............................................................................................7,00€
Pasta fresca: Lasanyafarcida de bolets de temporada i gratinada...................................................8,00€
PEIX
Gambes grosses de Palamós a la planxa (300 gr.).......................................................................30,00€
Zamburiñas gallegues rostides al forn (6pzs. La ració)...................................................................12,00€
Tronc de lluç rostit amb navalles i cloïses........................................................................................12,00€
Casoleta de rap amb cloïses i gamba de Palamós..........................................................................20,00€
Llobarro a la brasa de carbó amb petites verduretes......................................................................22,00€
“Sarsuela” (gamba, llagostí, escamarlà, lluç, llobarro, musclos, calamars,cloïsses)........................30,00€
Calamars de la costa farcits i guisats amb arròs blanc de guarnició.................................................12,00€
Llagostí de Benicarló a la planxa (300grms)...................................................................................20,00€
Escamarlans grans oberts per la meitat a la planxa (350grms)......................................................30,00€
CARN
Cap o pota de vedella a l’estil Fonda Montseny............................................................................... 10,00€
Ànec rostit i cruixent amb petites cebetes i patates (1/2 ànec per persona)....................................10,00€
Cua de bou rostida i desossada amb bolets, i mussolina de patat..................................................14,00€
Pollastre de pagès rostit al forn amb llagostins de Benicarló i arròs blanc......................................12,00€
Vedella "llata" rostida i guisada amb bolets de temporada............................................................ 10,00€
Capó de Nadal rostit amb poma panses, pinyons i prunes............................................................10,00€
Capó de Nadal rostit amb poma, prunes, salsitxes i pinyons..........................................................10,00€
Filet de vedella a la brasa de carbó amb salsa de bolets al costat .................................................18,00€
Mar i muntanya: Pollastre de pagès rostit amb llangostins.............................................................12,00€
Galta Ibèrica rostida a la catalana (fruits secs)................................................................................9,00€
PER ENCÀRREC
Porquet rostit cruixent amb compota de poma ...............................................................................18,00€
Espatlla de cabrit rostit a baixa temperatura amb petites patates i cebetes......................................18,00€.
Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al·lèrgies, els agrairíem que ens ho fes saber per tal d’evitar intoleràncies.
RESTAURANT – BAR – APARTHOTEL Plaça Trunas, 1 (17400) Breda – Girona
Tel: 972 160 294 Fax: 972 871 746 Email: info@fondamontsenybreda.es