GRAN MENÚ SOPAR DE GALA DE FI D`ANY 2018 - 2019

GRAN MENÚ DE GALA DE FI D`ANY 2018-2019

APERITIUS

Ostres vives gallegues amb llimona

Broqueta de tomàquet cherry i mozzarela

Broqueta de gamba i meló

Croqueta de rap 

PRIMER PLAT

                                                                   Amanida de llamàntol servida sense clova amb assortit d`enciams i la seva vinagreta

Ó

Terrina de foie feta nostre ambgeleé de figues "Coll de Dama"

SEGON PLAT

Sopa de peix a la Bullabessa amb entrebancs i crostons de pa

TERCER PLAT

Escamarlans de la costa oberts per la meitat a la planxa amb salsa romesco

Ó

Llom de rap de la costa rostirt amb cloïsses i angules de Eguinava

QUART PLAT

                                                                 Centre de filet de vedella de Girona machat amb cansalada i rostit amb salsa de trufes

Ó

       Polarda de Bresse desossada amb dues textures i la pechuga farcida de foie i la cuixa rostida amb mousselina de patata

POSTRES

Gran postre de Fi d`Any

------------------------------------------

Bossa de cotilló per ambientar la festa

------------------------------------------------------------------------

Raïm de la festivitat per rebre el Nou Any

-----------------------------------------------------------------------------

A la matinada xocolata amb melindros

CELLER

Vi Blanc - per determinar

Ó

Vi Negre - per determinar

Ó

Cava  Rovellats

MÚSICA I BALL EN DIRECTE

PREU:   85,00€

 

 

 

Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al·lèrgies, els agrairíem que ens ho fes saber per tal d’evitar intolerància

 

RESTAURANT – BAR – APARTHOTEL  Plaça Trunas, nº 1 (17400) Breda – Girona

Tel: 972 160 294    Mail: info@fondamontsenybreda.es Web: www.fondamontsenybreda.es