GRAN MENÚ SOPAR DE GALA DE FI D`ANY 2017 - 2018

GRAN MENÚ DE GALA DE FI D`ANY 2017-2018

APERITIUS

Escopinyes al vapor amb gelée de llimona i alvocats

Blinis amb caviar de salmó

Croqueta de botifarra negre

Virutes de pernil de glà cinc jotes

 

 

PRIMER PLAT

Ostres vives gallegues amb llimona

Ó

Terrina de foie feta nostre amb gelée de Pedro Ximenez 

SEGON PLAT

Consomé de perdiu amb petites verdures i raviolis amb perfum de trufes

TERCER PLAT

Llagosta vermella de la costa rostida a la cardinal

Ó

Llom de rap de la costa rostirt amb gamba gran de Palamós sobre salsa de Garoina de mar

QUART PLAT

Centre de filet de vedella de Girona rostit Walintong amb salsa de trufes

Ó

Pollastre de pagés desossat i farcit amb fetge d`ànec rostit amb vi ranci amb la seva própia salsa i permentier de patata

POSTRES

Gran postre de Fi d`Any

------------------------------------------

Bossa de cotilló per ambientar la festa

------------------------------------------------------------------------

Ra:im de la festivitat per rebre el Nou Any

-----------------------------------------------------------------------------

A la matinada xocolata amb melindros

CELLER

Vi Blanc - per determinar

Vi Negre - per determinar

Cava Magnum Rovellats

MÚSICA I BALL EN DIRECTE

PREU:   85,00€

EL MATEIX MENÚ SENSE LA LLAGOSTA VERMELLA DE LA COSTA ROSTIDA A LA CARDINAL

EL PREU:   75,00€

 

 

 

CELLER

Vi Blanc - Suriol del Penedès

Vi Negre - Suriol del Penedès

Cava Rovellats (Supl. 10,00€)

PREU: 28,00 € 

 

Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al·lèrgies, els agrairíem que ens ho fes saber per tal d’evitar intolerància

 

RESTAURANT – BAR – APARTHOTEL  Plaça Trunas, nº 1 (17400) Breda – Girona

Tel: 972 160 294    Mail: info@fondamontsenybreda.es Web: www.fondamontsenybreda.es