GRAN MENÚ FIRA DE L`OLLA 2019

MENÚ FIRA DE L`OLLA

APERITIU

Salmó marinat i semi fumat amb caviar de truita

Premsat d’anxoves marinades amb pebrots del piquillo

Bunyol de bacallà cruixent

PRIMERS ( a  escollir )

Albergínia a la brasa amb formatge de cabra, rusc de mel i alfàbrega fresca

Cassola d`arros de sèpi, carxofa amb petites gambetes

Sopa de peix de roca amb entrebancs, arros blanc i musclos

Canelons farcits de rostit de capó i gratinats al nostre estil

Cassoleta de pop a la gallega gratinat amb all i olli

Verdures a la brasa de carbó amb salsa romesco

Cassoleta de musclos de roca amb salsa marinera bullits al moment

SEGONS A ESCOLLIR

Cassoleta de suquet de rap de la costa amb gambetes i musclos

Sèpia de la costa amb manonguilles i carxofes

Vedella de Girona a la brasa de carbó amb patates al forn i carxofes

Rostit de pagès: Pollastre, conill, botifarra i cansalada del coll amb petites patates i cebetes

Vedella guisada amb bolets de temporada

POSTRE (a escollir)

Bunyol cruixent farcit de crema  amb gelat de vainilla

Cassoleta de crema catalana amb cruixent d`ametlla

Recuit del Montseny amb mel i nous

Torrija de coco servida tèbia amb el seu sorbet

Amanida de prèsec de vinya amb sorbet de fruita de la passió

Pastís de formatge "Cheese-Cake" amb el seu gelat

CELLER

Vi Blanc

Ó

Vi Negre

Cava amb els postres + aigua

 

 PREU   25,00€ (IVA INCLÒS)

 

Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al·lèrgies, els agrairíem que ens ho fes saber per tal d’evitar intoleràncies.

 

RESTAURANT – BAR – APARTHOTEL  Plaça Trunas, 1 (17400) Breda – Girona

Tel: 972 160 294   Email: info@fondamontsenybreda.es   Web: www.fondamontsenybreda.es