PEIXOS I CARNS

 

 

 

 

 

PEIXOS

 

 

 

15,00€

Tronc de lluç de palangre rostit i sobre fons de patata amb gamba de Palamós

18,00€

Cueta de rap de la costa rostida amb xipirons de Blanes amb caldo de bullabessa

20,00€

Llobarro salvatge rostit sobre  fons de bolets, ceps laminats amb caldo bullabessa

 

 

CARNS

20,00€

Filet de vedella rostit "Rossini" amb fetge d’ànec i patates soufflé

 20,00€

 

 Turnedó de peus de porc desossat i rostit amb espardenyes de Blanes amb reducció de Pedro Ximénez

 

 

 CAÇA

18,00€

Perdiu vermella rostida al forn amb vi ranci i rovellons del país

25,00€ 

 Llebre marinada i rostida a la Royal amb ñoquis i rossinyols

 18,00€

 Llom de cabirol rostit amb salsa pebrada i plàtan caramel.litzat

 

 

Pa i entreteniments 3,00€

 (IVA inclòs)