MENÚ DE DEGUSTACIÓ

 

El nostre xef Josep Muniesa i el seu equip els ofereixen el

Menú de Degustació Gastronòmic

Cocktail de Benvinguda

APERITIUS

Taceta de sopa de peix  de la roca amb  crostons de pa

Premsat d’anxoves marinades amb pebrots del piquillo

Salmó marinat i semi fumat amb caviar de truita

Bunyol de bacallà cruixent

PRIMER

Amanida de llamanto del país amb sortit d’enciams, espàrrecs verds i vinagreta de Romesco

SEGON

Arròs caldós amb bolets i colomí de pagés

TERCER

Cueta de rap de la costa rostida sobre el fons de patates i salsa “Centolla”

QUART ( a triar)

Filet de vedella a la brasa de carbó amb patata “soufflé” i salsa de mostassa Pommery

Ó

Perdiu rostida al forn amb bolets Rovellons

PREPOSTRA

Carpaccio de pinya macerada amb menta fresca amb sorbet de gerds

POSTRA

Cruixent de xocolata 75% de cacau amb crema de vainilla i gelat de coco

 

55,00€

Per persona

IVA inclòs

Menú degustació per a taules complertes

Pa i entreteniments 3,00€