MENÚ ESPECIAL

MENÚ ESPECIAL

APERITIU

Llagostí de la costa bullit amb salsa romesco

Salmó marinat i semi fumat amb caviar de truita

Premsat d’anxoves marinades amb pebrots del piquillo

Taceta de meló al perfum de menta fresca amb encenalls de pernil

Calamar fresc de la costa a la romana

Bunyol de bacallà cruixent

Musclos al vapor bullits al moment

Petit ravioli farcit de foie i magret d`ànec

SEGONS ( a  escollir )

Peix del dia - Llom de lluç de la costa rostit al forn sobre fons de patata al estil santurce

Culata de porc ibèric rostida al forn amb petites patates i cebetes

Arròs caldós de sèpia, musclos i llagostins

Cuixa d’ànec rostida cruixent amb poma caramel·litzada i pruna

Centre de vedella rostida a baixa temperatura amb bolets de temporada

Galta de porc ibèric al forn amb mousselina de patata i salsa de mostassa

POSTRE (a escollir)

Textura de xocolata "Sacher" amb gelat de vainilla

Carpaccio de pinya macerada amb menta fresca i sorbet de gerds

Bunyol cruixent farcit de crema catalana amb gelat de xocolata

Infusió de fruits vermells amb maduixots i el seu sorbet

Pa de pessic emborratxat amb rom i cremat amb gelat de coco

Mousse de iogurt natural amb coulis de gerds

 

CELLER

Vi Blanc- Suriol del Penedès

Vi Megre- Suriol del Penedès

Cava- Rovellats ( Supl. 10,00€ )

 

 PREU CAP DE SETMANA        25,00€ (IVA INCLÒS)

 

Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al·lèrgies, els agrairíem que ens ho fes saber per tal d’evitar intoleràncies.

 

RESTAURANT – BAR – APARTHOTEL  Plaça Trunas, 1 (17400) Breda – Girona

Tel: 972 160 294   Email: info@fondamontsenybreda.es   Web: www.fondamontsenybreda.es