MENÚ DIARI MIGDIA I NIT

 

 

MENÚ DIARI I MIGDIA I NIT. 

Amanida de tomàquet natural ecològic amb anxova de l`Escala i formatge mozzarella

Sopa freda de meló al perfum de menta fresca amb encenalls de pernil

 Albergínia rostida i farcida de botifarra del perol, bolets i gratinada amb la seva pròpia salsa

Pasta fresca:Raviolis farcits i gratinats al estil Fonda Montseny

 "Mar i muntanya" Arròs caldos de sèpia amb musclos i botifarra de pagès

Musclos de roca al vapor bullits al moment

SEGONS ( A ESCOLLIR )

Llom de lluç de palangre rostit sobre fons de patata estil Santurce

Fricandó de vedella rostit amb bolets de temporada

Mitjana de vedella de Girona a la brasa de carbó amb patates fregides 

Pollastre rostit al vi ranci amb petites patates i cebetes

Galta rostida al forn amb Mousselina de patata i salsa mostassa amb grà

"Parrillada" Xai i botifarra de pagèsa la brasa de carbó amb patata al caliu

Peus de porc a la brasa de carbó amb albergínia arrebossada

POSTRES

Recuit del Montseny amb mel i nous

Pastís Massini amb crema anglesa

Carpaccio de pinya macerada amb menta fresca amb el seu sorbet

Iogurt natural amb coulis de gerds

Flam d`ou i vainilla amb nata muntada

Torrada francesa "Torrija" de coco servida tèbia amb el seu gelat

 

VI I AIGUA  INCLOSOS EN EL PREU

PREU           15,00€

MIG MENÚ 10,00€

             

 

Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al.lèrgies, els hi agrairíem que ens ho fes saber per tal d´evitar intolerància

RESTAURANT-BAR-APARTHOTEL Plaça trunas, Nº1 (17400) Breda- Girona

Tel: 972 160 294 Mail: Web: www.fondamontsenybreda.es