MENÚ DIARI MIGDIA I NIT

 

 

MENÚ DIARI I MIGDIA I NIT. 

Salmó fresc marinat al eneldo amb mostassa Pommery i assortit d`enciams

Sopa freda de meló al perfum de menta fresca amb encenalls de pernil

 Albergínia rostida i farcida de botifarra del perol, bolets i gratinada amb la seva pròpia salsa

Pasta fresca: Canelons farcits i gratinats al nostre estil

 Sopa de peix de roca amb entrebancs, arròs blanc i petites torradetes

Arròs caldos de sèpia amb musclos estil Fonda Montseny

Musclos de roca al vapor bullits al moment

SEGONS ( A ESCOLLIR )

Llom de lluç de palangre  rostit al forn sobre fons de patata salsa Centolla

Fricandó de vedellarostit i guisat amb bolets de temporada

Pollastre rostit al vi ranci amb poma caramel.litzada i prunes

Braó de xai de pagès rostit al forn amb petites verduretes

Peça de vedella a la brasa de carbó amb patates fregides i pebrots del piquillo

Peus de porc a la bras de carbó amb ceba arrebossada

Entrecot de vedella a la brasa de carbó amb pebrots del piquillo i patates fregides (Supl. 7,00€)

POSTRES ( A ESCOLLIR 

Maduixes del Maresme amb suc de taronja amb gelat de vainilla

Pastís de xocolata "Sacher" amb crema anglesa i gelat de coco  

Carpaccio de pinya macerada amb menta fresca amb sorbet de gerds

Bunyol cruixent farcit de crema catalana amb gelat de xocolata

VI I AIGUA   INCLOSOS EN EL PREU

PREU           15,00€

MIG MENÚ 10,00€

             

 

Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al.lèrgies, els hi agrairíem que ens ho fes saber per tal d´evitar intolerància

RESTAURANT-BAR-APARTHOTEL Plaça trunas, Nº1 (17400) Breda- Girona

Tel: 972 160 294 Mail: Web: www.fondamontsenybreda.es