MENÚ DE LA FIRA DE L`OLLA

MENÚ SANT JOAN  2017

APERITIU 

Bull blanc farcit de foie amb pa de briox calent

Còctel de marisc estil Fonda Montseny

Premsat d`anxoves fresques marinades amb pebrot del piquillo

Salmó fresc marinat i semi fumat amb caviar de truita

Taceta de crema de bolets

Calamar fresc de la costa a la romana

Bunyol de bacallà cruixent

Musclos al vapor bullits al moment

SEGONS A ESCOLLIR

Peix del dia - Llom de lluç de la costa rostit al forn sobre fons de patata al estil Santurce

Arròs caldos de sèpia, musclos i llagostins de Benicarló

Cuixa d`ànec rostit cruixent amb poma caramel.litzada i prunes

Centre de vedella rostida a baixa temperatura amb bolets de temporada

Galta de porc ibèric rostida al forn amb mousselina de patata i salsa de mostassa

Peça de vedella a la brasa de carbó amb pebrots del piquillo i albergínia arrebossada

Tournedó de peus de porc rostit amb cargols del país

Calamarcets de la costa farcits amb rosinyols

 

POSTRES

Infussió de fruits vermells amb maduixots i el seu sorbet

Carpaccio de pinya macerada amb menta fresca i sorbet de gerds

Bunyol cruixent farcit de crema catalana amb gelat de xocolata

Textura de xocolata "Sacher" amb gelat de vainilla

Pa de pessic emborratxat amb rom i cremat amb gelat de coco

Mousse de iogurt natural amb coulis de gerds

 

CELLER

Vi Blanc - Suriol del Penedès

Vi Negre - Suriol del Penedès

Cava Rovellats (Supl. 10,00€)

PREU: 28,00 € 

 

Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al·lèrgies, els agrairíem que ens ho fes saber per tal d’evitar intolerància

 

RESTAURANT – BAR – APARTHOTEL  Plaça Trunas, nº 1 (17400) Breda – Girona

Tel: 972 160 294    Mail: info@fondamontsenybreda.es Web: www.fondamontsenybreda.es