MENÚ CASAMENT 3

 Aperitius Fonda Montseny “Freds”

Sopa de Tomàquet al perfum d’Alfàbrega fresca amb Gambeta de Palamós

Pernil Ibèric i Coca torrada amb Tomàquet i Oli d’Oliva

Carpaccio de Filet de Bou amb Formatge Parmesà

Torrada de Pa de Brioix amb Terrina de Foie Gras d’Ànec i Codony

Tonyina fresca macerada amb Soja

Escupinyes amb Geleè de Llima i Tomàquet

Prensat de Anxoves fresques marinades amb Pebrots del Piquillo    

Salmó fresc marinat i semifumat a l’anet amb Mostassa Pommery   

 

Aperitius Fonda Montseny “Calents”

Torrada de Sobrassada amb Ou ferrat de Guatlla

Niu de Patata farcit de Brandada de Bacallà

Calamars frescos a la Romana amb Romesco i Maionesa

Bunyols cruixents de Bacallà

Croquetes de Pernil Ibèric i Pollastre

 

Els Arrossos

Risotto de Bolets de temporada amb Formatge Parmesà  

Rossejat de Fideus a l’estil Fonda Montseny  

 

Broquetas de

Pop a la “Gallega” amb Patata confitada

Llagostins frescos amb salsa Romesco

 Mandonguilles amb Sípia

Txistorra amb Mel

 Bolets de temporada i Botifarra de pagès

Cuixa de Guatlla confitada i rostida

 (Totes les broquetes son fetes a la brasa de carbó davant del client)

 

Bufet de formatges

San Simón - Tetilla (Galícia)

Tou de Til·lers (Catalunya)

Roncal artesà (Navarra)

El Esprimijo - Torta (Extremadura)

Gorgonzola Blau (Itàlia)

 

Celler

Vins, Begudes, Vermuts, etc...

 Opció apart:

 Bufet de pernil ibèric tallat a mà acompanyat de xapata

amb tomàquet i oli d`oliva

 

Bufet de sushis:

  • Maki de salmó
  • Maki de tonyina
  • Nigiri de salmó
  • Nigiri de gamba
  • Nigiri de verdures

 

Bufet de vins de les caves Vallformosa

 

Mojitos, Caipirinyas i Gin Tònic

 

PODEM FER EL VOSTRE MENÚ PERSONALITZAT!

 

 Menú Nº 1

 Aperitius Fonda Montseny

 ***

Tronc de lluç rostit al forn sobre fons de patata i salsa de “centolla”

 ***

Filet de vedella rostit amb salsa de vi d’Oporto amb farcellets de verdures (albergínia, carbassó, endívia)

 ***

Sorbet de mandarina amb fruits vermells

 ***

Pastís de noces de xocolata (selva negra)

***

Aigua, cafès, licors i “minardices”

 Celler

Vins i Caves Catalans  (a escollir el dia de la prova)

 

Menú Nº 2

Aperitius Fonda Montseny

 ***

Lasanya de bolets amb fetge d’ànec i gratinada al perfum d’ alfàbrega fresca

***

Pollastre de pagès rostit i guisat amb llagostins i guarnició de dos arrossos

 ***

Carpaccio de pinya natural amb fruits vermells

***

Pastís de noces de xocolata amb gelat de crema de whisky

***

Aigua,cafès, licors i “minardices”

 Celler

Vins i Caves Catalans  (a escollir el dia de la prova)

          

 Menú Nº 3                                                                                                                   

Aperitius Fonda Montseny

***

Tronc de lluç rostit amb petites verdures i salsa de “ centolla”

***

Melós de vedella rostit, flamejat amb Ratafia, cebetes glacejades i mil fulls de patata i botifarra del perol

***

Caputxino de Rom amb sopa freda de llima i granissat de menta

***

Pastis de noces (pastel tropical: mousse de coco, mango i pinya amb fruita de la passió, albercoc i coco)

***

Aigua, cafès, licors i entreteniments

 Celler

Vins i Caves Catalans  (a escollir el dia de la prova)

 

MENÚ 4 

Aperitius Fonda Montseny

***

Petits canelons de centolla i llamàntol gratinats amb la seva pròpia salsa

***

Filet ibèric rostit en el seu propi suc amb poma caramel·litzada al Calvados

***

Infusió de fruits vermells amb sorbet de meló Cantalú

***

Pastís de noces:

Mouse de vainilla amb tofe, fruits vermells i gelat de pistatxos

***

Aigua, cafès, licors i entreteniments

Celler

Vins i Caves Catalans  (a escollir el dia de la prova)

  

Menú Nº 5 

Aperitius Fonda Montseny

***

Lasanya farcida de marisc (pasta fresca) i gratinada amb la seva pròpia salsa

***

Espatlla de cabrit  rostida i desossada amb petites patates i cebetes (una espatlla per persona)

***

Petit got “xupito” de maduixetes macerades amb gelat de vinagre de Mòdena

 ***

Pastís de full amb crema i fruites de temporada

 ***

Aigua, cafès, licors i “minardices”

Celler

Vins i Caves Catalans  (a escollir el dia de la prova)

 

Menú Nº 6    

 Aperitius Fonda Montseny

 ***

Bull blanc farcit de fetge d’ànec amb codony al oli de tòfones i petites torrades

 ***

Cueta de rap rostida al forn amb llagostí (peça gran) sobre fons de patata amb salsa suquet

 ***

Cremós d`arròs de llet amb fruita confitada i gelat de canyella

 ***

Pastís de mousse de vainilla i gelat de xocolata

***

Aigua, cafès, licors i “minardices”

Celler

Vins i Caves Catalans  (a escollir el dia de la prova)

 

 Menú Nº 7 

Aperitius Fonda Montseny

 ***

Llagostins de Benicarló servits freds i sense clova amb assortit d’enciams sobre fons de vinagreta de romesco

 ***

Filet de vedella metjat i rostit al forn a la mostassa en grà amb cor de carxofa farcit de bolets

 ***

Carpaccio de pinya natural amb fruits vermells

 ***

Pastís de noces:

Cremós de vainilla i mango amb sorbet de mandarina

 ***

Aigua, cafès, licors i “minardices”

Celler

Vins i Caves Catalans  (a escollir el dia de la prova)

 

Menú Nº 8

 Aperitius Fonda Montseny

 ***

Vieires rostides amb carxofes cruixents, oli de tòfona i vinagre de Mòdena

***

Llom de rap rostit sobre fons de salsa de marisc

***

Mitjana de vedella rostida sencera i escalopada amb salsa de bolets i mussolina de patata i espinacs

 ***

Crema lleugera de llimona amb sorbet de fruits vermells

***

Pastís de noces “ coulant ” de xocolata amb gelat de coco

 ***

Aigua, cafès, licors i “minardices”

 Celler

Vins i Caves Catalans  (a escollir el dia de la prova)

 

Menú Nº 9

Aperitius Fonda Montseny

 ***

Llobregant o llagosta (peça sencera) rostida i servida sense clova a la “Cardinale” i arròs blanc

 ***

Filet de vedella metjat i rostit amb salsa de bolets i mil fulls de patata i botifarra del perol

 ***

Sopa de fruits vermells amb gelat de iogurt grec

 ***

Pastis de noces:

Pastís de Xixona amb gelat de vainilla

 ***

Aigua, cafès, licors i “minardices”

 Celler

Vins i Caves Catalans  (a escollir el dia de la prova)

  

 Menú Nº 10

Aperitius Fonda Montseny

***

Llobregant al vapor servit sense clova amb assortit d’enciams amb la seva pròpia vinagreta

 ***

Costellam de xai de llet rostit al forn amb mil fulls de patata i botifarra del perol amb salsa d’olives negres

 ***

Sopa freda de fruits vermells i sorbet de iogurt

 ***

Pastís de noces:

Textura de xocolata blanc amb centre cremós de llimona i sorbet de mango

 ***

Aigua, cafès, licors i “minardices”

Celler

Vins i Caves Catalans  (a escollir el dia de la prova)

 

Menú Nº 11

Aperitius Fonda Montseny

 ***

Mil fulls d’espàrrecs  verds, tòfona i fetge d’ànec amb salsa de perigeaux

***

Llom de llobarro salvatge rostit al forn sobre fons de patata i salsa de “centolla”

***

Geleé de gin tònic amb sorbet de llimona

 ***

Pastis de noces de torró de Xixona amb gelat de vainilla (lleuger)

***

Aigua, cafès, licors i “minardices”

Celler

Vins i Caves Catalans  (a escollir el dia de la prova)

 

Menú Nº 12

Aperitius Fonda Montseny

 ***

Carpaccio de ceps de temporada amb oli de nous i petits enciams

 ***

Llobarro de la costa (peça gran) rostit sobre fons de patata amb escopinyes gallegues

 ***

Filet de vedella metjat i rostit amb salsa de fetge d’ànec i dos arrossos

***

Sorbet de pinya i fruits vermells

 ***

Pastís de noces:

Pastís de nata i maduixetes

 ***

Aigua, cafès, licors i “minardices”

Celler

Vins i Caves Catalans  (a escollir el dia de la prova)

                                         

Menú Nº 13

Aperitius Fonda Montseny

 ***

Graellada de peix

½ llagosta

Llobarro

Rap

Llagostí

 ***

Filet de vedella amb salsa de fetge d’ànec

 ***

Sopa freda de fruites del bosc amb sorbet de llimona

 ***

Pastís coulant de xocolata amb gelat de coco

 ***

Aigua, cafès, licors i “minardices”

 Celler

Vins i Caves Catalans  (a escollir el dia de la prova)

 

Menú Nº 14

Menú platets

  Carpaccio de pop i oli de festucs

Buquet d’enciams amb un caneló de centolla

Llagostí amb vinagreta de romesco

Bull blanc farcit de fetge d’ànec amb torradetes

Garota de Cadaqués gratinada

Veloute de fonoll amb musclos de roca

Flor de carbassó farcida de brandada de bacallà

Risotto

Múrgules a la crema de tòfona

Vieira rostida amb cor de carxofa cruixent

Llom de bacallà rostit al pil-pil

Llom de llobarro rostit amb bolets de temporada

Filet a la brasa de carbó amb patates soufflés

Fetge d’ànec amb poma i vinagre de gerds

Carpaccio de pinya amb fruits vermells

Pastis de noces (bunyols de full farcits de crema amb el seu gelat de vainilla)

 Celler

Vins i Caves Catalans  (a escollir el dia de la prova)

  

Aigua, Cafès, infusions

 

   

CONDICIONS

  • L’aperitiu amb totes les varietats detallades i la barra lliure per l’aperitiu
  • El menú, pre-postres, pastis de noces, cafès, infusions i celler
  • Barra lliure de 2 hores incloses
  • Servei de cuiners i cambrers
  • Centres florals de les taules
  • Material (estovalles, fundes de cadires color blanc) i parament de taula
  • Minutes i planell d`ubicació dels convidats
  • Coordinació de l`esdeveniment
  • La prova de menú para 6 persones
  • El transport, muntatge i desmuntatge

 

RESERVES I CONDICIONS DE PAGAMENT

  • Per reservar una data cal efectuar un dipòsit de 1000.00€ per Fonda Montseny
  • El 50% de la suma total prevista s`hauria de fer efectiva 30 dies abans de l`àpat.
  • La resta, 2 dies abans del convit.
  • El nombre total de convidats i distribució de taules s`hauria de confirmar 15 dies abans de l`àpat.
  • Les cancel·lacions de convidats fetes 5 dies abans del banquet no es descomptaran.

                                                             

Agraint la confiança dipositada en nosaltres i esperant que la nostra oferta sigui del seu gust, quedem a la seva disposició per a qualsevol aclariment.

 

I si voleu, podeu personalitzar el vostre menú. Tenim mes propostes, mes idees i molt d`entusiasme; i també podem escoltar els vostres suggeriments, per tal d`adaptar-nos al que esteu buscant.

 

Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al•al·lèrgies, els agrairíem que ens ho fes saber per tal d’evitar intoleràncies.

 

RESTAURANT – BAR – APARTHOTEL           Plaça Trunas, 1 (17400) Breda – Girona

Tel: 972 160 294   Fax: 972 871 746   Email: info@fondamontsenybreda.esWeb: www.fondamontsenybreda.es