MENÚ CASAMENT 2

Benvinguda amb copa de cava o cocktail Bloody – Mary

 

Snacks

 Cruixent d’olives negres                         

Pipes caramel·litzades a la mel                                    

Galeta de formatge parmesà amb “paprica”

Patates soufflés amb escames de sal     

 

Aperitius Fonda Montseny

Niu de patata amb salsa picant   

Premsat d`anxoves amb pebrots del piquillo i vinagreta d’olives negres

Mil fulles de formatge fresc amb mango              

Carpaccio de filet de bou amb rúcula

Bombó de foie amb geleé de Pedro Ximenez

 

Aperitius Fonda Montseny “Calents”

Farcellets cruixents d`escalivada

Croquetes de pernil ibèric

Bunyols cruixents de bacallà

Calamars de la costa arrebossat a la romana

 

 Broquetes

(Totes les broquetes son fetes a la brasa de carbó davant del client)

 

Llagostins frescos amb salsa Romesco

Txistorra a la Mel

Botifarra de pagès i ceps

 

Bufet Temàtic

Pernil ibèric tallat a mà amb coca de Girona amb tomàquet i oli d`oliva

Tou de Til·lers (Catalunya) amb pa d’olives negres

Roncal artesà (Navarra) amb pa de llardó

El Esprimijo - Torta (Extremadura) amb pa de nous

Rissoto de “cabra de mar” Centolla al nostre estil

 

 

Els aperitius es finalitzaran amb un cocktail suau de Mojito fet davant del client

 

Celler

Vins, Begudes, Vermuts, etc...

 

Primers a escollir

Llagostins de Benicarlo al vapor sense clova amb assortits d`ensiams sobre fons de vinagreta de romesco

Pasta fresca – petits canalons artesans de capò de pagès gratinats al perfum de tòfona fresca

Cors de carxofes súper tendres amb llagostins de Benicarló i gratinades amb la seva salsa

Vieires gallegues rostides sobre parmentier de patata a l’oli de oliva verge amb “rossinyols” bolets

Carpaccio de salmó vermell i morro de bacallà marinat a l`anet amb assortit de germinats i vinagreta d’anxoves de l`Escala

  

Segons a escollir

Tronc de lluç de palangre rostit sobre fons de patata amb caldo Bullabessa            

Filet ibèric a la brasa de carbó amb (fet davant del client) amb mil fulles de patata i botifarra de perol i salsa a la mostassa Pommery

Vedella de Girona rostida a baixa temperatura amb bolets de temporada i espàrrecs verds

Cuixa de pularda desossada i rostida amb poma caramel·litzada i prunes amb salsa al vi ranci

Espatlla de cabrit, rostit al forn i desossada amb petites patates i cebetes

 

Pre - postra a escollir

Carpaccio de pinya natural macerada a la menta fresca amb sorbet de gerds

Infusió de fruits del bosc amb sorbet de fruita de la passió

Geleè de gin tònic amb sorbet de llimona

 

 Postra a escollir   

Textura de xocolata 75% cacau amb gelat de vainilla

Caputxino de vainilla de Tahiti amb sorbet de mango

Pasta de full amb crema catalana i fruita natural

  

Aigua, cafès/infusions

  

Celler

Vi blanc a escollir :

Blanc de Blancs – Sumarroca

Viñas del Vero – Somontano

Blanc de Primavera – Rovellats (Penedès)

 

Vi negre a escollir:

 Viñas del Vero – Somontano

Dorium – Ribera del Duero

Pago del Vicario – Tierra de Castilla

 

Cava: 

Rovellats Premier – Brut – Penedès

 

 OPCIÓ PER PROVAR ALTRES VINS CATALANS

 

 

CONDICIONS

  • L’aperitiu amb totes les varietats detallades i la barra lliure per l’aperitiu
  • El menú, pre-postres, pastis de noces, cafès, infusions i celler
  • 2 Hores de barra llibre
  • Servei de cuiners i cambrers
  • Material i parament de taula (estovalles blanques, tovallons blancs i funda de cadires blanques)
  • Minutes i planell d`ubicació dels convidats
  • La prova de menú para 2 persones de dimecres a divendres
  • El transport, muntatge i desmuntatge

 

RESERVES I CONDICIONS DE PAGAMENT

 

  • Per reservar una data cal efectuar un dipòsit de 1000.00€ per Fonda Montseny
  • El 50% de la suma total prevista s`hauria de fer efectiva 30 dies abans de l`àpat.
  • La resta, 2 dies abans del convit.
  • El nombre total de convidats i distribució de taules s`hauria de confirmar 15 dies abans de l`àpat.
  • Les cancel·lacions de convidats fetes 7 dies abans del banquet no es descomptaran.
  • Agraint la confiança dipositada en nosaltres i esperant que la nostra oferta sigui del seu gust, quedem a la seva disposició per a qualsevol aclariment.

 

 I si voleu, podeu personalitzar el vostre menú. Tenim mes propostes, mes idees i molt d`entusiasme; i també podem escoltar els vostres suggeriments, per tal d`adaptar-nos al que esteu buscant.

 

RESTAURANT – BAR – APARTHOTEL           Plaça Trunas, 1 (17400) Breda – Girona

Tel: 972 160 294   Fax: 972 871 746   Email: info@fondamontsenybreda.esWeb: www.fondamontsenybreda.es