Menjar per emportar ( per encàrrec)

Menjar per emportar ( per encàrrec)

Aperitius

Pernil Ibèric i Coca torrada amb tomàquet i oli d’Oliva................................................................................10,00€

Terrina de Foie Gras d’Ànec amb figues, Codony i torrades calentes de Pa de Brioix.....................................13,00€

Bull blanc farcit de Foie Gras d’Ànec amb torrades calentes de Pa de Brioix................................................10,00€

Bunyol cruixents de Bacallà....................................................................................................................8,00€

Croquetes de Pollastre i pernil Ibèric.........................................................................................................7,00€

Calamars frescos a la Romana...............................................................................................................10,00€

Pop a la “Gallega”................................................................................................................................ 10,00€

Primers

Sopa de peix de roca amb entrebancs, crostons i arròs blanc................................................................... 7,00€

Canelons gratinats a l’estil Fonda Montseny........................................................................................... 6,00€

Pasta fresca – Lasanya de bolets de temporada gratinada amb la seva pròpia salsa................................... 9,00€

Llagostins frescos de Benicarló a la planxa amb salsa Romesco.............................................................. 20,00€

Gambes grosses de Palamós a la planxa (300 gr.).................................................................................. 30,00€

Escamarlans grans de la Costa a la planxa servits oberts (400 gr.)........................................................... 30,00€

Calamarsets de Costa guisats i farcits amb Rossinyols.......................................................................... 10,00€

 Peix

Suprema de Llobarro fresc de la Costa rostit amb sobre fons de patata de centolla................................... 22,00€

Llom de lluç de palangre rostit sobre el fons de patata, llagostí i la seva pròpia salsa................................ 13,00€

Cueta de rap fresc de la costa, rostit sobre el fons de patata i salsa suquet............................................ 15,00€

“Sarsuela” (gamba, llagostí, rap, lluç, llobarro, musclos, calamars, vieira)................................................ 35,00€

Carn

Cap o pota de vedella a l’estil Fonda Montseny.................................................................................... 10,00€

Ànec rostit i cruixent amb petites cebetes i patates (1/2 ànec per persona)............................................. 10,00€

Cua de bou desossada i farcida de bolets, rostida al vi negre amb cebetes i mussolina de patata ...............13,00€

Pollastre de pagès rostit al forn amb llagostins de Benicarló i arròs blanc................................................ 12,00€

Vedella rostida i guisada amb bolets de temporada............................................................................... 10,00€

Capó de pagès rostit al forn amb panses, pinyons i prunes.................................................................... 10,00€

Filet de vedella de Girona amb salsa de bolets de temporada................................................................ 18,00€

Porquet rostit al forn amb poma caramel·litzada ( per encàrrec una setmana abans)................................. 18,00€

Postres

Cruixent de xocolata i vainilla sobre fons de crema anglesa................................................................... 5,00€

Crema Catalana............................................................................................................................... 4,00€

Tatin tèbia de poma amb gelat de vainilla.............................................................................................. 5,00€

Bunyols cruixents de pasta amb full farcits de crema i gelat de xocolata................................................... 5,00€

Tartaleta de maduixes i crema i gelat de Festucs................................................................................... 6,00 €

Flam casolà d’ou, vainilla i nata........................................................................................................... 4,00€

Pastís de formatge “Tiramisú” amb crema de cafè................................................................................. 6,00€

                                                                                                                                                                    

Qualsevol persona amb problemes alimentàries, com al·lèrgies, els agrairíem que ens ho fes saber per tal d’evitar intoleràncies.           

RESTAURANT – BAR – APARTHOTEL  Plaça Trunas, 1 (17400) Breda – Girona

Tel: 972 160 294   Fax: 972 871 746   Email:   info@fondamontsenybreda.es