Entrepans freds i calents

Entrepans freds de:

Pernil País

3,00€

Pernil Ibèric

6,50€

Pernil Dolç

2,80€

Pernil Dolç i formatge

3,40€

Formatge

3,60€

Llonganissa

3,00€

Xoriç Ibèric

5,00€

Bull Blanc

2,75€

Tonyina

3,60€

Anxoves de l’Escala

6,30€

 

Entrepans calents de:

Calamars a la Romana amb maionesa

6,30€

“Pepito” de vedella a la brasa de carbó

6,30€

Llom i formatge

4,20€

Beicon i formatge

4,10€

Truita “Francesa”

3,20€

Truita de pernil Ibèric i alls tendres

5,80€

Truita de patata i ceba

5,00€

Bikini

2,60€

Sobrassada i formatge

3,90€

Hamburguesa amb beicon i formatge

4,70€

Hamburguesa amb ou ferrat

4,20€