POSTRES DE LA FONDA MONTSENY

Infussió de fruites del bosc amb sorbet de fruita de la passió

6,00€

Borratxo de pa de pessic al ron amb gelat de coco i crema anglesa

6,00€

Cruixent de xocolata amb crema de vainilla i sorbet de mango

6,00€

Neules cruixents farcida de crema catalana i gelat de xocolata

 

Colant de xocolata

6,00€

Colant de xocolata amb gelat de coco

(Demanar per anticipació, mínim 10 minuts)

 

 

 ELS CLASSICS 

 

 

Bunyol a l’estil de Fonda Montseny

6,00€

Bunyol cruixent de pasta de full farcits de crema amb gelat de vainilla

 

 

Tatín de poma

6,00€

Tatín tèbia de poma amb crema Anglesa i gelat de llet merengada

 

 

Soufflé al Grand Marnie

8,00€

Un clàssic de la cuina d’en Josep Muniesa (Demanar per avançat, mín.20 min.)

 

 

 

Pa i entreteniments 3,00€

IVA inclòs