MENÚ GRAN GALA DE FI D`ANY 2022 - 2023

El nostre xef Josep Muniesa i el seu equip els ofereixen el

 

Menú de Degustació Gastronòmic

Cocktail de Benvinguda

APERITIUS

Taceta de sopa freda amb porros  de la roca i  crostons de pa

Premsat d’anxoves marinades amb pebrots del piquillo

Salmó marinat i semi fumat amb caviar de truita

Bunyol de bacallà cruixent

 

PRIMER

Amanida de llamanto del país amb sortit d’enciams, espàrrecs verds i vinagreta de Romesco

SEGON

Arròs caldós amb gambetes de Palamós

TERCER

Cueta de rap rostida sobre el fons de patates i salsa “Centolla”

QUART ( a triar)

Filet de vedella a la brasa de carbó amb patata “soufflé”

Ó

Ànec “Canetó” rostit i desossat amb petites verduretes

PREPOSTRA

Infusió de fruits vermells del bosc amb sorbet de mango

POSTRA

Cruixent de xocolata 75% de cacau amb crema de vainilla i gelat de coco

 

55,00€

Per persona

IVA inclòs

Menú degustació per a taules complertes

Pa i entreteniments 3,00€

 

 

Copa de cava de benvinguda

Snacks

 

APERITIUS

Salmó marinat i semi fumat amb caviar de truita

Premsat d’anxoves amb pebrots del piquillo

Calamars frescos de la costa a la romana

Bunyols cruixent de Bacallà 

PRIMER

Amanida de vieires gallegues rostides amb espàrrecs verds i vinagreta de romesco 

SEGON

Risotto amb gambes de Palamós 

TERCER ( a triar)

Filet de vedella a la brasa de carbó amb patates soufflé

Cueta de rap rostida sobre fons de patata salsa santurce 

POSTRES ( a triar)

Infusió de fruits vermells del bosc amb sorbet de maracujà

Cruixent de xocolata amb crema de vainilla i fruit vermells amb sorbet de mango 

CELLER

Vi blanc Blanc de blanc Sumarroca “Penedès”

Vi negre Suriol del Penedès

Cava –Suriol – Brut Nature

 

Aigua, cafès i infusions

 

35,00€

Per persona

IVA  NO INCLÒS 

  

 

 

 

ELS CLÀSSICS DE LA CUINA D’ EN JOSEP MUNIESA

10,00€

Canelons farcits i gratinats al nostre estil

12,00€

Bull blanc farcit de Foie Gras d’ ànec amb oli de Tòfona i torrades calentes de pa de brioix

10,00€

Sopa de peix de roca amb petites torrades i arròs de safrà

12,00€

Cap i pota de vedella de Collos al nostre estil

15,00€

Cua de bou rostida al vi ranci i desossada amb petites cebetes

 

 

ENTRANTS

15,00€

Tàrtar de tonyina vermella amb geleè de soja i rúca  

18,00€

Amanida de llamàntol del País amb carxofa natural i a la vinagreta de Romesco  

15,00€

Arròs caldós de sèpia i llamàntol del país

 

35,00€

Caldereta de llamàntol del país amb dos serveis:

      1r. El caldo servit amb petites patates

      2n. El llamàntol servit ja net amb espàrrecs verds

 

 

 Pa i entreteniments  3,00€

 IVA inclòs                                                                                                                                                                                         

 

                                                                                                                                                                                    

 

 

PER PICAR

 

½ ració

Plat

 

 

6,00€

10,00€

Bunyol cruixents de bacallà

 

8,00€

12,00€

Calamars de la costa arrebossats i cruixents a la romana

 

7,00€

12,00€

Pop de roca al vapor a “Gallega”

 

6,00€

9,00€

Croquetes de pernil Ibèric

 

 

12,00€

Pernil Ibèric i coca torrada amb tomàquet i oli d’Oliva

 

20,00€

30,00€

Gambes grosses de Palamós a la planxa amb salsa Romesco (350 gr.)

 

 

12,00€

Navalles gallegues saltejades amb oli d’Oliva verge

 

 

 

Pa i entreteniments 3,00€

IVA inclòs

 

 

 

PEIXOS

 

15,00€

Tronc de lluç de palangre rostit amb gamba de Palamós

18,00€

Cueta de rap de la costa rostida amb xipirons de Blanes amb caldo de bullabessa

20,00€

Rodaballo (peça gran) salvatge rostit sobre el fons de patata, ceba i tomàquet

 

 

CARNS

20,00€

Filet de vedella rostit “Rossini” amb fetge d’ànec patates soufflé

15,00€

Canetó ànec petit rostit al vi ranci i desossat amb petites verdures i cebetes

 

20,00€

Turnedó de peus de porc desossat i rostit amb espardenyes de Blanes

 

 

 

 CAÇA DE TEMPORADA

18,00€ Llom de cabirols rostit amb fetge d’ànec amb salsa pebrada
15,00€ Perdiu rostit i desossada amb castanyes i farcellets de col
20,00€ Llebre marinada al vi negre i cuita a baixa temperatura a la Royal

 

 

Pa i entreteniments 3,00€

 (IVA inclòs)

 

 

POSTRES FONDA MONTSENY 

 

Infusió de fruites del bosc amb sorbet de maracuyà

 

 

6,00€

Borratxo de pa de pessic al ron amb gelat de coco i crema anglesa

6,00€

Cruixent de xocolata amb crema de vainilla i sorbet de mango

6,00€

Neules cruixents farcida de crema catalana i gelat de xocolata

6,00€ 

Colant de xocolata

6,00€

Colant de xocolata amb gelat de coco

(Demanar per anticipació, mínim 10 minuts)

 

ELS CLASSICS

 

Bunyol a l’estil de Fonda Montseny

6,00€

Bunyol cruixent de pasta de full farcits de crema amb gelat de vainilla

 

 

Tatín de poma

6,00€

Tatín tèbia de poma amb crema Anglesa i gelat de llet merengada

 

 

Soufflé al Grand Marnie

8,00€

Un clàssic de la cuina d’en Josep Muniesa (Demanar per avançat, mín.20 min.)

 

 

 Pa i entreteniments 3,00€

IVA inclòs